Transfergeruchten: Waar speelt Messi volgend seizoen?

De Mercato is nog niet open en toch blijven de transfergeruchten zich vermenigvuldigen. Waar gaat Lionel Messi volgend seizoen heen? Heeft Standard al een eerste versterking beet? We vatten de heetste transfergeruchten van het moment samen:

Transfergeruchten van het moment: Lionel Messi naar Saoedi-Arabië?

Terwijl de Argentijn naar verwachting zijn contract bij PSG niet zal verlengen, kwamen er veel transfergeruchten naar boven. Sommige journalisten hadden gemeld dat Lionel Messi een akkoord had bereikt met Al-Hilal in Saoedi-Arabië. Een directe concurrent van Al-Nassr, de huidige ploeg van Cristiano Ronaldo. Jorge Mendes, de vader van La Pulga, ontkende de informatie echter.  

Er is helemaal geen akkoord bereikt met een club voor volgend jaar. De beslissing zal nooit genomen worden totdat Lionel het kampioenschap met PSG afmaakt.

Het valt nog te bezien of Lionel Messi volgend seizoen de Arabische wereld gaat verkennen of dat hij zijn koffers pakt voor een laatste dans bij Barcelona.

Lionel Messi tijdens het WK

Bayern München-speler bij Juventus?

Een ander transfergerucht betreft de ex-Ajacied Noussair Mazraoui. Volgens CalcioMercato.com zou Mazraoui zich deze zomer bij Juventus kunnen aansluiten. De Marokkaanse international staat niet in de plannen van Thomas Tuchel voor volgend seizoen, en hij wenst maar al te graag meer speeltijd te krijgen.

Belgische transfergeruchten: Standard geïnteresseerd in ex-Anderlechtois!

Zoals gemeld door La DH, is Standard Luik geïnteresseerd in het aantrekken van voormalig Anderlecht-speler Pieter Gerkens. De Antwerpse middenvelder wordt naar verwachting niet verlengd door de Great Old en zou dus deze zomer gratis naar de Maas kunnen vertrekken.

Barcelona-legende verlaat de club

Het is nu officieel: Barcelona-aanvoerder Sergio Busquets zal zijn contract bij de Blaugrana niet verlengen en verlaat dus de club deze zomer. 

Zijn vertrek maakt een einde aan een carrière van meer dan 15 jaar bij de club, waar hij alle mogelijke trofeeën en 3 Champions League-titels won. En dit weekend wint Busquets (hoogwaarschijnlijk) opnieuw de landstitel in Spanje, en dat nog in een derby tegen Espanyol!