Sportweddenschappen: Wie wint het WK Vrouwen in 2023?

De 9e editie van de Wereldbeker voor vrouwen begint op 20 juli 2023. Welk team zal de VS opvolgen? Voormalig aanvoerster van de Red Flames Aline Zeler geeft ons haar tips voor sportweddenschappen!

Sportweddenschappen: Welke teams zijn favoriet?

De Verenigde Staten zijn de favorieten voor het WK van 2023. Zoals Aline Zeler aangeeft, komen de Amerikanen met een schat aan ervaring naar deze wedstrijd. “Ze zijn favoriet omdat ze de laatste 2 WK’s hebben gewonnen.” De teamgenoten van Megan Rapinoe hebben dus geen geheimen voor de meest prestigieuze competitie in het vrouwenvoetbal.

Bovendien zullen de Amerikanen er duidelijk op gebrand zijn om hun aanvoerster nog een laatste trofee aan te bieden. De 38-jarige wereldster van het vrouwenvoetbal heeft aangekondigd dat ze aan het einde van het seizoen met pensioen gaat. “Het is met een diep gevoel van vrede en dankbaarheid dat ik heb besloten dat dit seizoen mijn laatste zal zijn in deze prachtige sport.”

Als we de statistieken mogen geloven, hebben de Verenigde Staten in alle 8 edities de halve finales bereikt. We kunnen dus rekenen op hun aanwezigheid bij de laatste vier. Sterker nog… als de Amerikanen zich plaatsen voor de finale, krijg je een notering van 2,20 bij Ladbrokes.be.

Kijk ook uit voor de Fransen. De tacticus die onlangs coach is geworden, Hervé Renard, zou het Franse team een winnaarsmentaliteit moeten bijbrengen. Hoewel ze als getalenteerd worden beschouwd, heeft de generatie nog geen enkele internationale titel gewonnen.

Kan Nederland voor een verrassing zorgen?

Nederland, finalist tegen de VS op het toernooi van vorig jaar, maakt een kans om opnieuw voor een verrassing te zorgen. Volgens Aline Zeler moeten onze noorderburen niet onderschat worden: “Ze hebben een filosofie van succes en ze weten precies wat ze moeten doen in grote toernooien.”

Wed op de Nederlandse verrassing tegen een notering van 21.00 bij Ladbrokes.be.