Champions League-voorspellingen: Bayern moet zichzelf verlossen

Na de heenronde is het tijd voor terugrondes van de achtste finales van de Champions League. Bayern moet de zaken omdraaien, terwijl de andere grote kanonnen zoals PSG, Man City en Real Madrid het karwei moeten afmaken waarmee ze twee weken geleden zijn begonnen. Hier zijn onze Champions League-voorspellingen en wedtips.

Bayern München tegen Lazio

Favoriet Bayern München verloor met 1-0 van Lazio in de eerste wedstrijd in het Stadio Olimpico in Rome. Bayern moet dinsdagavond terugkomen in een gloeiend hete Alianz Arena.

Onze voorspelling: Harry Kane, die deze zomer naar Beieren kwam om zijn prijzenkast aan te vullen, zal erop gebrand zijn om zijn team naar de kwartfinales van de Champions League te leiden. De Engelsman, als eerste doelpuntenmaker van de wedstrijd, heeft een notering aan 3.65.

Real Sociedad tegen PSG

PSG nam een vroege voorsprong in de eerste wedstrijd en won met 2-0. Maar Real Sociedad is niet van plan om op te geven en zal waarschijnlijk vanaf de aftrap aanvallen.

Champions League-voorspellingen: Real Sociedad scoort het eerste doelpunt van de wedstrijd aan 1.92.

Manchester City – Kopenhagen

Manchester City hoefde zich niet te forceren om met 1-3 te winnen in Denemarken in de heenronde. The Cityzens moeten het nu afmaken voor hun thuispubliek.

Voorspelling: Erling Haaland zou behouden kunnen blijven voor het duel met Liverpool van komend weekend. Julian Álvarez kan zijn kans grijpen en scoren in deze wedstrijd (notering aan 2.05).

Real Madrid – Leipzig

Real Madrid deed het erg goed in de eerste wedstrijd in Duitsland. De Merengues wonnen met 0-1 dankzij een doelpunt van Brahim Diaz. Zal Loïs Openda in staat zijn om het grote Real Madrid te verslaan in het Bernabéu? Wij wensen hem alvast het beste.

Champions League-voorspellingen: Gezien zijn ervaring zou Real moeten winnen… maar Leipzig kan Real Madrid aan het twijfelen brengen door een doelpunt te maken. Overwinning voor Los Blancos met beide teams die scoren (aan 2.75).