EURO 2024-voorspellingen: tijd voor verlossing voor België

Dag 2 van deze EURO 2024 loopt alweer ten einde. De Rode Duivels krijgen de kans om zich te revancheren tegen een Roemeens team in vorm. Onze voorspellingen:

Georgië vs Tsjechië (15:00)

Eén ding is zeker: om enige hoop te hebben om in deze EURO te blijven, zullen ze moeten winnen. Georgië zette een prima prestatie neer ondanks het verlies tegen Turkije. Met Mikautadze en Kvaratskhelia zouden ze wel eens een paar gemene trucjes kunnen uithalen tegen Tsjechië.

Onze voorspellingen: Georgië kan voor het eerst punten pakken op de EURO. Onze voorspelling is dat Georgië wint of gelijk speelt aan 2.05.

Turkije tegen Portugal (18:00)

De twee leiders van Groep F ontmoeten elkaar deze zaterdag. Turkije verzekerde zich van alle 3 punten met een 3-1 overwinning op Georgië, niet in de laatste plaats dankzij een geweldige prestatie van Güler. Portugal won in blessuretijd van Tsjechië.

Onze voorspellingen: We zien beide teams scoren in de wedstrijd (1.72). Het doelpunt van Cristiano Ronaldo is verhoogd naar 2.07.

België vs Roemenië (21:00)

De Rode Duivels stelden maandag teleur tegen Slowakije. Na die nederlaag heeft België nu geen foutmarge meer tegen Roemenië. De ploeg van Razvan Marin speelde ook goed tegen Oekraïne (3-0).

Onze voorspellingen: Wij verwachten dat België wint (1.47). Ladbrokes verhoogt de notering op een overwinning en 4.5 corners naar 2.17. Als je graag op spelers wedt, dan zijn de volgende weddenschappen erg leuk: Lukaku doelpuntenmaker 2.20, De Bruyne doelpunt of assist aan 1.89 en Jeremy Doku’s schot op doel aan 2.25.