Transfers: PSG wil Lucas Hernández, Neymar naar de Premier League?

PSG blijft de geruchten op de transfermarkt aanwakkeren en zou al een tweede verdediger kunnen tekenen. Naar verluidt heeft Neymar een nieuwe uitdaging gevonden in de Premier League. De komende weken zullen beslissend zijn. Zullen de geruchten van vandaag waarheid worden? Onze redactie heeft de heetste transfergeruchten op een rijtje gezet.

Zegt Neymar dag tegen PSG? Zien we hem in de Premier League?  

Een aantal Engelse media zien Neymar Jr. bij Manchester United. PSG heeft de Braziliaan op hun transferlijst gezet. Het valt nog te bezien welke club bereid is een aanzienlijk bedrag te betalen voor de spits. De vraag werd gesteld aan Manchester United-coach Erik Ten Hag. Hij trok een mogelijke leendeal voor Neymar in twijfel:“We laten het weten als we nieuws hebben.  

Zullen we het geluk hebben om Bruno Fernandes en Rashford naast de Braziliaanse aanvoerder te zien? Wordt vervolgd… 

Akkoord bereikt tussen Lucas Hernández en PSG 

Na Milan Skriniar wil PSG zijn verdedigingslinie verder versterken. Volgens L’Equipe heeft de Franse international Lucas Hernández al een akkoord bereikt met de club uit de Franse hoofdstad. Het valt nog te bezien of PSG een akkoord kan bereiken met Bayern München! Lucas Hernández heeft nog één jaar op zijn contract te gaan.  

Loïs Openda: Een nieuwe Belg bij AC Milan?  

AC Milan wil zijn lijst met Belgische spelers graag uitbreiden. Volgens La Gazetta dello Sport heeft de Italiaanse club Loïs Openda tot prioriteit nummer 1 gemaakt. AC Milan is naar verluidt bereid 25 miljoen euro op tafel te leggen, maar Lens vraagt minstens 30 miljoen euro.  

Volgens Sacha Tavolieri is Borussia Dortmund toegevoegd aan het lijstje van clubs die geïnteresseerd zijn in de Belgische speler.  

Charles Vanhoutte interessant voor verschillende Belgische clubs 

Cercle Brugge-middenvelder Charles Vanhoutte trekt veel belangstelling. Westerlo en AA Gent zijn al enkele weken geïnteresseerd in de speler. Echter, Union Saint-Gilloise zou de leiding hebben genomen en zou de speler kunnen tekenen, volgens de DH. Charles Vanhoutte is aan het einde van zijn contract bij Cercle Brugge. Er is echter een optie voor de club om de speler nog een seizoen te behouden.

Ronny Deila verlaat Standard! 

Het is nu officieel: Ronny Deila vertrekt bij Standard Luik, ondanks het feit dat hij een contract tot 2025 heeft getekend. De Noor arriveerde in juli als coach bij Les Rouches. Ronny Deila heeft zichzelf een nieuwe uitdaging gesteld voor volgend seizoen. Volgens talrijke media gaat hij naar Club Brugge, waar hij Rik De Mil zal vervangen.