Sportweddenschap: prono voor België vs Oostenrijk

Nog maar een paar dagen te gaan tot Tedesco’s eerste thuiswedstrijd. Daarom geven we je alle tips die je nodig hebt om je sportweddenschap op de wedstrijd te plaatsen. Maak je klaar voor België vs Oostenrijk!

Vier nieuwe Duivels in de selectie – sportweddenschap

Voor deze twee wedstrijden, die meetellen voor de kwalificatie voor Euro 2024, heeft Tedesco besloten een aantal nieuwe spelers in te brengen. Arnaud Bodard, de eerste doelman van Standard de Liège, is voor het eerst geselecteerd, iets waar de fans van Les Rouches al een tijdje reikhalzend naar uitkijken. Dit zal ook het geval zijn voor Al-Dhakil, Deman en Mike Trésor, de laatste winnaar van de Pro League’s beste speler-award.

Overwinning in het Koning Boudewijnstadion verwacht

Wat betreft de voorspellingen voor onze Rode Duivels staan alle indicatoren op groen. Als je wilt wedden op een Belgische overwinning, raden we je een notering van 1.65 aan.

Bookmaker Ladbrokes.be biedt je een prachtige DEAL op de overwinning van België + minstens 2 doelpunten in de wedstrijd, die is verhoogd van 2.00 naar 2.28!

De waarschijnlijke opstelling van België tegen Oostenrijk voor je sportweddenschap

Hier zijn de spelers in de Belgische selectie die waarschijnlijk zullen spelen in de eerste wedstrijd tussen België en Oostenrijk

Courtois – Castagne – Faes – Vertonghen – Theate – Onana – Tielemans – Mangala – Carrasco – Lukaku

De opstelling van Oostenrijk tegen België voor je sportweddenschap

Hier zijn de spelers in de Oostenrijkse selectie die waarschijnlijk zullen spelen in deze eerste wedstrijd tussen België en Oostenrijk

Bachman – Mwene – Alaba – Danso – Wober – Laimer – Seiwald – Sabitzer – Wimmer – Arnautovic – Gregoritsch