Kwalificatie EK 2024: Onze voorspellingen voor Estland vs België

Aanstaande dinsdag reizen onze Rode Duivels af naar Estland voor de kwalificatie EK 2024. Deze wedstrijd is een kans om het gelijkspel van vorige week tegen Oostenrijk in de wedstrijd om kwalificatie EK 2024 goed te maken. Onze redacteurs geven je alle tips nodig om in te zetten op deze wedstrijd.

3 punten of niets… voor de Rode Duivels tegen Estland

Hoewel de wedstrijd van afgelopen zaterdag een groot feest moest worden, wisten de Rode Duivels slechts gelijk te spelen tegen Oostenrijk (1-1). Deze keer zullen ze het moeten doen zonder de geblesseerde Thibaut Courtois en Leandre Dendoncker. Volgens Ladbrokes.be is België dé favoriet voor deze wedstrijd. De Belgen hebben 7 van hun laatste 8 wedstrijden tegen Estland gewonnen. Deze statistiek bevestigt hun status als een van de favorieten om zich te kwalificeren voor het EK van volgend jaar. Sinds de komst van Domenico Tedesco heeft België nog geen enkele wedstrijd verloren. Met 3 tegengoals in 3 wedstrijden zullen we toch op onze hoede moeten zijn voor onze defensieve sector.

Speler(s) om in de gaten te houden

Romelu Lukaku behoeft geen introductie. Hij scoorde vorige week tegen Oostenrijk en heeft al 73 doelpunten gemaakt in 107 optredens voor België. De topscorer van het nationale team heeft nog een afspraak met de geschiedenis en zou kunnen scoren tegen Estland.

Onze voorspelling: Romelu Lukaku doelpuntenmaker in de wedstrijd tegen 1.83 in plaats van 1.62 bij Ladbrokes.be!

Waarschijnlijke opstelling Estland : Hein – Peetson – Mets – Kuusk – Lukka – Miller – Kait – Vassiljev – Sinyavskiy – Anier – Sappinen.

Waarschijnlijke opstelling België: Sels – Faes – Bornauw – Theahte – Castagne – Vranckx – Tielemans – Vanaken – Carrasco – Openda – Lukaku.