tennisweddenschappen - tiafoe à Wimbledon en 2023

Tennisweddenschappen: Wie wint de ATP Washington 2023?

Het is de start van de Noord-Amerikaanse tournee van het tenniscircuit. Wie wordt de opvolger van Nick Kyrgios? Het ATP-toernooi in Washington vindt plaats van 31 juli tot en met 6 augustus 2023. Hier is een blik op de kanshebbers, zodat je je klaar bent voor je tennisweddenschappen.

ATP-toernooi van Washington

Het ATP Washington 2023 is een ATP 500-toernooi en wordt gespeeld onder outdoor hard court-omstandigheden. Deze omstandigheden zijn vrij snel en zijn regelmatig in het voordeel geweest van de grote servers. Een geschiedenis om rekening mee te houden als je wedt op tennis op dit
toernooi. Qua weer zijn de omstandigheden over het algemeen vrij warm en vochtig. Vanaf donderdag wordt er regen voorspeld, wat de eindfase van het toernooi zou kunnen verstoren.

Wie zijn de favorieten voor de ATP Washington 2023?

Een van de favorieten voor dit toernooi is de Amerikaan Taylor Fritz. Toegegeven, teleurstellend tussen
Roland Garros en Wimbledon, waar hij de 2e ronde bereikte, heeft de Amerikaan zich perfect hersteld. Hij bereikte vorige week met name de finale van het ATP-toernooi in Atlanta. De omstandigheden die thuis perfect bij hem passen en daar moet je rekening mee houden bij het wedden op tennis. Frances Tiafoe is ook een van de grote favorieten. De jonge Amerikaan heeft waarschijnlijk het beste seizoen uit zijn carrière en breekt voor de eerste keer door in de top 10 van de wereld.

Wie zijn de outsiders op de ATP Washington 2023?

Een speler als Bublik, onlangs in topvorm na zijn grashoftitel in Halle en zijn 4e ronde op Wimbledon, is er één om in de gaten te houden. Net als Hurkacz, Korda en zelfs Dimitrov en Ben Shelton.

Tennisweddenschappen: Analyse van de ATP Washington 2023-loting

1

Bovenaan de loting staat de Amerikaan Taylor Fritz als nummer 1 geplaatst. Hij kan
spelers treffen als Andy Murray, Brandon Nakashima en de revelatie van het moment, Christopher Eubanks. Een andere speler om in de gaten te houden, is Kei Nishikori, een voormalige top 10-speler die terug is op een zeer interessant niveau en geniet van deze snelle omstandigheden op outdoor hardcourt.

2

Hier lijkt Alexander Bublik de favoriet. De Kazachse speler heeft veel vertrouwen de laatste tijd. Hij zou een interessante Gaël Monfils kunnen ontmoeten sinds zijn terugkeer of JJ Wolf en Hubert Hurkacz, die altijd gevaarlijk zijn.

3

In de onderste helft van de loting heeft Grigor Dimitrov een potentiële run die goed binnen zijn bereik lijkt te liggen. De Bulgaar heeft een interessant seizoen en is een echte outsider in dit toernooi. Ugo
Humbert lijkt zijn grootste bedreiging te zijn, nadat hij onlangs de halve finale bereikte in Atlanta. Maar hij zal moeten oppassen voor Kokkinakis. Nishioka, de laatste finalist in 2022, blijft een bedreiging maar is een beetje uit vorm. Voor Auger-Aliassime is het moeilijk om veel van hem te verwachten en te weten waar hij fysiek staat. Misschien heeft de jonge Yibing Wu iets in zijn mouw?

4

In het laatste deel van de loting zal Frances Tiafoe de favoriet zijn. Zijn loting is verre van
voor de hand liggend. Hij zou het in de 2e ronde kunnen opnemen tegen Aslan Karatsev, voordat hij Ben Shelton ontmoet. En mogelijk speelt hij tegen Sebastian Korda in de kwartfinales.

Kwartfinales:

Fritz vs Nishikori
Wolf vs Bublik
Dimitrov vs Kokkinakis
Korda vs Tiafoe

Halve finale:

Nishikori vs Wolf
Kokkinakis vs Tiafoe

Finale:

Wolf vs Tiafoe

Winnaar:

Frances Tiafoe, geprijsd op 11.00 bij Ladbrokes.be om het ATP toernooi van Washington 2023 te winnen.
Om te wedden op tennis en deze odds te spelen, ga direct naar Ladbrokes.be.

Conclusie

Een toernooi dat over het algemeen vrij open blijft en dat ons een paar verrassingen kan brengen.
De Amerikaan Frances Tiafoe heeft een uitstekend seizoen en speelt graag voor zijn thuispubliek. Deze snelle omstandigheden passen goed bij hem en hij zou het weleens ver kunnen schoppen in dit toernooi.