Sportweddenschappen: Speeldag 4 van de Jupiler Pro League

Terwijl Union Saint-Gilloise en AA Gent 9 op 9 halen, hebben ploegen als Kortrijk, Charleroi en Standard moeite om hun seizoen goed te starten. Met nog maar een paar weken te gaan voor de eerste interlandbreak moeten de clubs nog zoveel mogelijk punten pakken. Onze redactie geeft je dé sportweddenschappen voor speeldag 4 van de Jupiler Pro League.

Foto van Union Saint-Gilloise-supporters tijdens de Jupiler Pro League-wedstrijd tegen OHL

Sportweddenschappen: Antwerp

Op wedstrijddag 4 reist Antwerp af naar Leuven. De twee ploegen zitten op een tegengesteld spoor. Terwijl Leuven vorig weekend 5 doelpunten tegen kreeg, won Antwerp met 6-0 van KV Kortrijk.

Regerend kampioen Antwerp kent een goede start dit seizoen. Met 2 overwinningen en een verlies tegen Anderlecht, rijden de mannen van Mark Van Bommel op de golf van vorig seizoen. Ondanks het vertrek van Pacho is Antwerp erin geslaagd om hun defensieve soliditeit te behouden, met slechts één tegendoelpunt in 3 wedstrijden.

Hoewel de voorwaartsen het moeilijk hadden in de aanval in de eerste 2 wedstrijden (slechts 1 doelpunt), hebben ze zichzelf nu gerustgesteld. Tegen Kortrijk zette Antwerp een aanvallende show neer. Met Balikwisha aan het roer en Janssen die een hattrick scoorde, wachten ze nu op hun volgende slachtoffer.

OHL heeft moeite om de juiste formule te vinden. Leuven heeft nog geen enkele wedstrijd gewonnen (1 gelijkspel en 2 verloren wedstrijden). Erger nog … ze hebben een 5-1 nederlaag geleden tegen Union Saint-Gilloise. Hoewel OHL sinds het begin van het seizoen altijd scoorde in de aanval, slaagden ze er niet in om de achterstand weg te werken (8 tegendoelpunten in 3 wedstrijden).

Voorspelling van de redactie voor OHL tegen Antwerp: De defensieve laksheid van OHL en het vertrouwen van Antwerp kunnen een explosieve combinatie vormen. Onze redactie zet in op Antwerp met een notering van 1.70.

Als je graag wedt op doelpuntenmakers, dan is Vincent Janssen een interessante keuze. De Nederlander vond afgelopen weekend opnieuw het net en scoorde een hattrick. Niets, en zeker niet de verdediging van OHL, houdt hem tegen opnieuw te scoren. Hij staat geprijsd op 1.88 bij Ladbrokes.be.

Sportweddenschappen: Standard – Cercle Brugge

Staat Standard met slechts één punt uit drie wedstrijden al onderaan? Veel waarnemers waren onzeker over de seizoensstart van Standard. Dussenne, Laifis, Cimirot, Alzate, de uitgaande mercato was verre van rustgevend. Drie weken later staat Standard 13e met slechts één punt. De Luikenaars hebben zelfs nog geen enkele wedstrijd gewonnen (1 gelijkspel en 2 verloren wedstrijden). Erger nog, Standard moest meer dan 180 minuten wachten op hun eerste doelpunt.

Cercle heeft één overwinning en twee nederlagen. Na verlies tegen Antwerp en Genk, pakten ze de drie punten en hun eerste nul tegen Charleroi. De verrassende statistiek is het aantal tegendoelpunten. Geen enkel team in de competitie slaagde erin om te scoren tegen Cercle Brugge. De enige twee tegendoelpunten waren eigen doelpunten.

De voorspelling van de redactie voor Standard – Cercle Brugge: De laatste keer dat Cercle Brugge naar Sclessin reisde, won het met 4-0. Onze redactie biedt u de weddenschap: ‘Cercle Brugge wint aan 2.35 bij Ladbrokes.be.

Klassiekers: KV Mechelen – Union Saint-Gilloise

Het is elk jaar hetzelfde. Union Saint-Gilloise verliest het merendeel van zijn eerste keuzespelers. Waarnemers zijn ervan overtuigd dat de verrassing van Union voorbij is. Maar NEE! Elk seizoen verrassen de Brusselaars iedereen.

Met een 9 op 9 begint Union perfect aan het seizoen. Weinigen hadden kunnen voorspellen dat ze hun wedstrijden tegen Anderlecht, Standard of OHL zouden winnen. 8 doelpunten gescoord in 3 wedstrijden, slechts één tegendoelpunt. Het volstaat te zeggen dat de Unionisten hier niet voor de lol zijn en voor de titel willen gaan.

Tegenover hen kan KV Mechelen zeker rekenen op hun fans. De Mechelaars staan erom bekend dat ze thuis een echte 12e man achter zich hebben. Aanvallend is de ploeg echter niet geruststellend. Sinds het vertrek van Hugo Cuypers zitten de mannen van Defour zonder een echte killer. Het bewijs? Ze hebben slechts één doelpunt gescoord in 3 wedstrijden.

Onze voorspelling voor Union Saint-Gilloise – OHL: Kunnen de kakkers voor een verrassing zorgen? In 2 seizoenen hebben ze thuis altijd gewonnen. Onze redactie biedt u de beste noteringen op ‘Mechelen of gelijkspel’ aan 2.05 bij Ladbrokes.be.

In de laatste 4 wedstrijden werd het 3x ‘meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’. De notering is 1.60.

Anderlecht – Westerlo: onze voorspellingen

Anderlecht is bezig aan een Masterclass op de transfermarkt. Het is duidelijk dat Anderlecht moest reageren op het einde van vorig seizoen. Uitgeschakeld aan het einde van de klassieke fase, zullen ze erop gebrand zijn om hun reputatie dit seizoen te herstellen.

Eenvoudig en effectief. Ondanks het verlies tegen USG op speeldag 1, versloeg Anderlecht vervolgens Antwerp en STVV. Kortom: twee wedstrijden, twee overwinningen, twee doelpunten gescoord en 0 tegendoelpunten.

Ze staan tegenover Westerlo van Lucas Stassin, een bekend gezicht voor de Mauves. De Campino’s hebben echter niet de makkelijkste start van het seizoen gehad. Na het verlies tegen Brugge stonden ze tegenover KAA Gent.

Onze voorspelling voor Anderlecht-Westerlo: Vorig seizoen wist Anderlecht nooit te winnen van Westerlo (1 nederlaag en 1 gelijkspel). Onze redacteurs willen hun geluk beproeven met een overwinning of gelijkspel van Westerlo aan 1.93 bij Ladbrokes.be.

Sportweddenschappen: KRC Genk – Sporting Charleroi

Zonder hun aanvoerder is KRC Genk niet uitblinker geweest aan het begin van het seizoen. Terwijl velen verwachtten dat ze goed zouden presteren in de Europese competitie, hebben de Limburgers hun rampzalige record (1 zege in 19 Europese wedstrijden) voortgezet.

Deze week staan ze tegenover Olympiakos en daarna ontvangen ze Sporting Charleroi. We zullen de wedstrijd goed in de gaten houden. Vergeet niet dat toen Genk extra tijd nodig had tegen Servette FC, ze het weekend erna verloren van Eupen.

Felice Mazzu moet langs zijn kant het perfecte recept nog vinden. Met 2 gelijke spelen en een nederlaag hebben de Carolo’s nog geen vertrouwen kunnen putten uit dit Jupiler Pro League-seizoen.

De voorspelling van de redactie voor KRC Genk tegen Sporting Charleroi: Wij denken dat Felice Mazzu zijn oude club kan verrassen. Zoals in recente ontmoetingen zien we ‘beide teams scoren’ aan 1.57 bij Ladbrokes.be.

Voorspelling: KAA Gent – STVV

We hadden het over 100% … maar La Gantoise heeft ook een vliegende start van het seizoen gemaakt. Met een record van 9 op 9 staan de Buffalo’s aan de top van de ranglijst naast de Unionisten.

Net als vorig seizoen kan La Gantoise rekenen op de vuurkracht van Gift Orban en Hugo Cuypers. De sensatie van vorig jaar heeft al vijf doelpunten gemaakt in vier wedstrijden. Hugo Cuypers, de topscorer van vorig seizoen, heeft al 9 doelpunten op zijn naam staan.

Ze staan tegenover een verrassende ploeg van STVV. Met de komst van ex-Bayern speler Fink hebben de Trudonnaires een metamorfose ondergaan. Ze zullen echter een seizoen zonder hun sterspits Gianni Bruno moeten spelen, die naar Turkije is vertrokken.

Voorspelling van de redactie voor AA Gent – STVV: La Gantoise heeft een grote kans om vier overwinningen op rij te boeken in de Jupiler Pro League. De mannen van Hein Vanhaezebrouck lijken dit seizoen een hoofdrol te gaan spelen in de titelrace.

Als je graag op doelpuntenmakers speelt, is het duidelijk dat de noteringen op Gift Orban of Hugo Cuypers interessant kunnen zijn.