Sportweddenschappen: Speeldag 11 van de Jupiler Pro League

Na een internationale onderbreking is de terugkeer van het clubvoetbal allang aangebroken. Wat staat er op het programma op speeldag 11 van de Jupiler Pro League? Een Clasico tussen twee ploegen in vorm. Onze redactie geeft je zijn tips voor sportweddenschappen.

Union SG – Eupen, onze sportweddenschappen

Matchday 11 van de Jupiler Pro League begint met de ontmoeting tussen Union en Eupen. Twee ploegen die alles met elkaar gemeen hebben. De Brusselse ploeg heeft 4 wedstrijden gewonnen in de competitie. Ze staan momenteel bovenaan en kunnen rekenen op een echte aanvallende kracht. Met 22 doelpunten heeft Union de beste aanval in de competitie. Bovendien hebben ze in hun laatste 3 wedstrijden in België minstens 3 doelpunten gemaakt. Ze nemen het op tegen een Eupen-ploeg dat het moeilijk heeft. Terwijl de Panda’s het seizoen goed begonnen, zijn ze nu bezig aan een reeks van 4 nederlagen op rij.

Enkele interessante cijfers voor de gokkers onder ons

 • Union SG heeft zijn laatste 4 JPL-wedstrijden gewonnen;
 • Union heeft minstens 2 doelpunten gescoord in zijn laatste 4 JPL wedstrijden;
 • Cameron Puertas heeft 4 assists in 3 competitiewedstrijden;
 • Eupen verloor zijn laatste 5 wedstrijden;
 • Beide teams hebben gescoord in Eupens laatste 4 wedstrijden;
 • Eupen heeft sinds 2015 niet meer gewonnen tegen Union.

Voorspelling van de redactie over deze wedstrijd Union SG – Eupen: Onze redactie ziet de Panda’s de situatie niet omkeren. Wij stellen een overwinning van Union Saint-Gilloise met 2 doelpunten of meer voor aan 1.70 bij Ladbrokes.

Charleroi – Antwerp

De Carolo’s kwamen terug van een achterstand om de 3 punten te pakken tegen RWDM. Ondanks een gecompliceerde start van het seizoen proberen de mannen van Felice Mazzù het hoofd boven water te krijgen. Ze kunnen nu rekenen op een 6 op 9. Antwerp van zijn kant beëindigde zijn reeks van 3 wedstrijden en 3 gelijke spelen (0-0) door opnieuw het net te vinden tegen Eupen. Met hun 4-1 overwinning hebben de Antwerpenaren zich aanvallend herpakt.

Enkele interessante cijfers voor de gokkers onder ons

 • Met 10 doelpunten heeft Charleroi de 2de slechtste aanval;
 • Charleroi is thuis ongeslagen sinds 10 maart 2023;
 • Antwerp heeft slechts 3 van zijn laatste 10 uitwedstrijden gewonnen;
 • Met 5 tegendoelpunten heeft Antwerp de beste verdediging in de JPL;
 • Antwerp heeft sinds 2018 niet meer gewonnen in Charleroi.

De voorspelling van de redactie voor Charleroi tegen Antwerp: Hoewel de statistieken in het voordeel van Charleroi zijn, zien we de Zebra’s moeilijk winnen van de Antwerpse reuzen. Daarom raden we je aan om tegen de verwachtingen in te wedden op de overwinning van Antwerp tegen 2.20 bij Ladbrokes.

Genk-Mechelen: onze voorspellingen en sportweddenschappen

Ondanks het feit dat Limburg ongeslagen bleef in de afgelopen wedstrijden, hebben ze niet alle drie de punten gepakt in de Jupiler Pro League. Voor de pauze volgden ze dat op met een 4e gelijkspel op rij tegen Gent. Nu moeten ze het opnemen tegen Mechelen. Voor de pauze in september waren de mannen van Defour goed voor 3 overwinningen, maar de ploeg uit Mechelen lijkt de achterstand niet meer in te halen. Sterker nog, ze hebben al meer dan een maand niet gewonnen.

Enkele interessante cijfers voor de gokkers onder ons

 • Genk is ongeslagen in 13 wedstrijden;
 • Genk heeft 4 gelijke spelen op rij in de JPL;
 • Limburg heeft 8 doelpunten tegen gekregen in zijn laatste 5 JPL-wedstrijden;
 • Mechelen heeft al 4 wedstrijden niet gewonnen;
 • Mechelen heeft sinds 2009 niet meer gewonnen in Genk;
 • Genk won zijn laatste 13 thuiswedstrijden tegen Mechelen.

Onze voorspelling voor Genk-Mechelen: Een echt zwart paard. Opnieuw zien we Genk winnen tegen Mechelen, een ploeg die het goed heeft gedaan. De noteringen van een overwinning voor Genk zijn 1.55.

Sportweddenschappen: Standard – Anderlecht

Dit is ongetwijfeld de wedstrijd waar het meest naar werd uitgekeken op speeldag 11. De Clasico tussen Standard de Liège en Anderlecht vindt deze zondag om 18.30 uur plaats. De laatste jaren zijn we gewend aan een ontmoeting tussen ploegen die ziek zijn. Misschien wordt het dit seizoen anders. Standard heeft een ingewikkelde start gemaakt. Op zoek naar hun eerste overwinning moest de club uit de Cité Ardente zes wedstrijden wachten voordat ze hun eerste drie punten pakten. Een overwinning en ze zijn weer op de goede weg? Bijna.

Sinds die wedstrijd hebben Les Liégeois 10 van de 12 mogelijke punten gepakt. Ze moeten het opnemen tegen Anderlecht, dat weer bij de grote jongens hoort. Na hun XXL-mercato reageren de Brusselaars goed op het veld. Als 2e in de competitie hebben de Mauves al 9 wedstrijden lang geen nederlaag meer geroken. Hoewel ze kunnen rekenen op de grote Théo Léoni, laat hun verdediging de wensen over. Met 10 tegengoals hebben ze al 7 wedstrijden geen nul meer gemaakt.

Enkele interessante cijfers voor de gokkers onder ons

 • Standard is ongeslagen in 6 wedstrijden;
 • Met 3 goals en 2 assists is Kanga de sterke man van Les Rouches;
 • Anderlecht is ongeslagen in 9 wedstrijden;
 • Les Mauves hebben in elk van hun laatste 7 wedstrijden verloren;
 • Anderlecht heeft geen van zijn laatste 3 Clasicos gewonnen.

Onze voorspelling en een SPECIAL!

De voorspelling van de redactie voor deze Standard – Anderlecht: Je speelt geen clasico, je wint hem. Na de 2-1 overwinning tegen Club Brugge kunnen de troepen van Hoefkens opnieuw gemotiveerd zijn. We bieden je de volgende notering op Standard voor winst of gelijkspel: 1.60.

Bovendien hebben we een speciale promotie voor nieuwe spelers bij Ladbrokes.be: win €50 EXTRA CASH als er 1 doelpunt wordt gemaakt en win €80 als er meer dan 1 doelpunt wordt gemaakt!

Sportweddenschappen in het groot:

 • Club Brugge en +1.5 doelpunten: 1.54;
 • Club Brugge met 2 doelpunten of meer: 1.99;
 • Westerlo of gelijkspel en 2 teams scoren: 2.40;
 • Cercle vs AA Gent gelijkspel: 3.65;
 • Cercle vs AA Gent beide teams scoren: 1.52;
 • OHL vs STVV beide teams scoren: 1.57.