Champions League-voorspellingen voor speeldag 3

Voor speeldag 3 van de Champions League hebben we voor jou de meest interessante wedstrijden geselecteerd om te volgen. We geven je enkele tips en Champions League-voorspellingen voor sportweddenschappen bij Ladbrokes.be.

Champions League-voorspellingen: Sevilla vs Arsenal

Sevilla moet na 2 speelrondes in de Champions League nog winnen. Sevilla heeft echter in beide wedstrijden aan de leiding gestaan. Eerst tegen Lens en daarna tegen PSV. Echter, nadat ze met 0-1 en 1-2 voorstonden, werden ze in blessuretijd teruggepakt (2-2).

Voor deze wedstrijd tegen Arsenal zien we een rijke wedstrijd met meer dan 3,5 doelpunten tegen een notering van 2,75 bij Ladbrokes.be.

Man United – FC Kopenhagen

Na twee nederlagen heeft Manchester United geen ruimte voor fouten in de Champions League. De Mancunians verloren thuis van Galatasaray (2-3) na een 2-1 voorsprong. Daarna gingen ze onderuit tegen Bayern in de Allianz Arena (4-3). Kopenhagen speelde gelijk tegen Gala en verloor daarna met 1-2 van Bayern.

Onze voorspelling voor deze wedstrijd is dat Rasmus Hojlund nog een doelpunt zal maken. De Deen heeft er al 3 in de eerste twee wedstrijden. De notering bij Ladbrokes.be is 2.05.

PSG – AC Milan

Na de klap in het gezicht die ze kregen tegen Newcastle op speeldag 2 van de Champions League (4-1), moet PSG terugslaan tegen AC Milan. De Parijzenaars kunnen rekenen op hun sterspits Kylian Mbappé, die in het weekend opnieuw scoorde tegen Straatsburg.

Milan verloor zondagavond het duel in de Serie A tegen Juventus en zal gebrand zijn op een resultaat op eigen bodem na de twee 0-0 gelijke spelen tegen Newcastle en Dortmund in de eerste twee ronden van de Champions League.

Champions League voorspelling: wij zien een Parijse overwinning in een wedstrijd waar beide teams zullen scoren (notering van 3.35 bij Ladbrokes.be).

Antwerp – FC Porto

Antwerp maakt een moeilijke periode door. Sinds de klap in het gezicht die ze kregen tegen Barça op de openingsdag van de Champions League, hebben de Antwerpenaren het moeilijk. Hun record staat op 3 gelijke spelen, 2 nederlagen en 1 overwinning. De mannen van Mark Van Bommel zullen zichzelf moeten overtreffen als ze hun eerste punten willen pakken tegen Porto. De Dragoes staan 3e in de Portugese competitie en versloegen Shahktar Donetsk (1-3) voordat ze verloren van Barça (0-1) in de eerste 2 rondes van de Champions League.

Voorspelling: Voor deze wedstrijd denken we dat Antwerp wakker wordt en misschien wint (3.65). Om zeker te zijn bieden we de dubbele kans 1X aan 1.75 bij Ladbrokes.be.

Voor nieuwe spelers die nog niet geregistreerd zijn op Ladbrokes.be hebben we deze geweldige promotie.

Als je een gecombineerde weddenschap afsluit met al onze Champions League-voorspellingen, zijn je totale noteringen 33.05. Als je €5 inlegt, kun je maar liefst €171.85 winnen!