Champions League: sportweddenschappen voor speeldag 4

Voor speeldag 4 van de Champions League bieden we je de meest interessante wedstrijden om te volgen. Samen met enkele tips en voorspellingen voor sportweddenschappen bij Ladbrokes.be.

Atlético Madrid – Celtic

In de eerste wedstrijd twee weken geleden verraste Celtic Atlético Madrid. Atléti moest hard vechten voor een gelijkspel (2-2). In de tweede wedstrijd zullen Los Colchoneros vastberaden zijn om de Schotten te verslaan en een stap dichter bij kwalificatie voor de volgende ronde te komen.

Voorspelling van de redactie: Winst voor Atlético, dat zijn verdediging zal versterken en geen tegendoelpunt zal incasseren (notering van 2.05).

Lazio – Feyenoord

In Groep E van de Champions League 2023-2024 is het, net als in Groep A, een spannende strijd. Feyenoord gaat aan de leiding (6ptn), gevolgd door Atlético Madrid (5ptn) en Lazio (4ptn). In de eerste wedstrijd won Feyenoord met 3-1 van Lazio. Maar in het Stadio Olimpico in Rome zal het een ander verhaal worden.

Voorspelling redactie: Lazio heeft de kans om Feyenoord voorbij te streven als ze winnen. We zien de Italianen daarom winnen van de Nederlanders (notering van 2.55).

Arsenal – Sevilla

Alles is nog mogelijk in Groep A, zelfs als Arsenal (6 punten) aan de leiding gaat. Dat gezegd hebbende, als Sevilla wint in het Emirates Stadium, staan de Andalusiërs slechts één punt achter de Gunners. Maar is dat wel mogelijk? In de eerste wedstrijd, twee weken geleden, waren de Spanjaarden niet best op hun eigen veld (1-2). Het is moeilijk voor te stellen hoe ze de Gunners thuis zouden kunnen pakken.

Voorspelling redactie: Arsenal wint, maar net als in de eerste helft, scoren beide teams (notering van 2.85).

PSV – Lens

Racing Club de Lens is de enige ongeslagen ploeg in deze groep (5 punten) met 1 overwinning en 2 gelijke spelen. De Sang et Or hebben een ijzersterke mentaliteit en vechten als leeuwen. Zullen ze in staat zijn om te winnen van PSV Eindhoven, dat momenteel in goede vorm isn?

Voorspelling redactie: Wij verwachten dat PSV wint (notering van 1.85).

Ontdek alle Champions League-sportweddenschappen en voorspellingen bij Ladbrokes.be!