Ladbrokes Voetbal: ‘Outsiders’ om op te wedden in 2023-2024

Het seizoen 2023-2024 van Europese voetbalcompetities is volop aan de gang. We zien enkele opmerkelijke teams die boven zichzelf uitstijgen. Diverse outsiders presteren verrassend sterk en dagen zo de traditionele favorieten uit. Interessante ontwikkelingen voor idereeen die graag eens een gokje waagt bij Ladbrokes Voetbal. We belichten graag even enkele clubs die ver boven hun verwachte niveau presteren.

Ladbrokes Voetbal: Girona (LaLiga), een nieuw Leicester-sprookje?

Dat Manchester City de Premier League domineert, zal niemand verbazen. Wel buitengewoon opmerkelijk is hoe een andere club van de City Group aan kop gaat in die andere Europese topcompetitie: LaLiga. Girona, oorspronkelijk bedoeld als een soort ontwikkelingsclub, staat op het punt een serieuze Europese concurrent te worden voor de toppers. Met ondertussen 31 doelpunten, het hoogste aantal in de competitie tot nu toe, is Girona niet alleen effectief, maar ook leuk om naar te kijken. De veerkracht om terug te komen na achterstanden in recente wedstrijden illustreert zijn vastberadenheid om naar Europees succes te streven. Dit verhaal lijkt sterk op dat van Leicester enkele jaren geleden in de Premier League, maar dan nog straffer! Ontdek het bij Ladbrokes Voetbal!

Tottenham Hotspur (Premier League), turbulente, maar mooie tijden

Tottenham heeft turbulente tijden achter de rug met onder meer veranderingen in management en het vertrek van absolute sterkhouder en doelpuntenmachine Harry Kane naar Bayern München. Na de onverwachte benoeming van Ange Postecoglou als coach, heeft de club zich echter opgewerkt naar een bewonderenswaardige 4e plaats in de Premier League. Spelers, zoals James Maddison, tonen wekelijks hun creativiteit, terwijl de jonge Micky van de Ven aangenaam verrast in de defensie. Son Heung-Mins oogstrelende doelpunten voegen extra kracht toe aan het team. Postecoglou’s nadruk op attractief voetbal lijkt de vitaliteit terug te brengen bij Tottenham en heeft het spel naar een onverwacht hoog niveau getild. Wie de voorbije maanden inzette op de Spurs, zal het zich niet beklagen…

Stade Brestois (Ligue 1), beste competitiestart ooit

Ondanks enkele recente verliezen tegen topteams als Monaco en PSG, staat Stade Brestois momenteel op een respectabele 8e plaats in de Franse competitie. De club kende een uitzonderlijk sterke start, met zelfs een korte periode op de nummer één in de Ligue 1 en nu een recordaantal van 15 punten na 11 wedstrijden. Ondanks beperkte middelen blijft de club gefocust op verdere vooruitgang. Trainer Grégory Lorenzi’s inspanningen om de loonkosten te verlagen terwijl hij het team toch versterkt, wierpen hun vruchten af. De laatste weken tonen wellicht de moeilijkheid van het managen met beperkte middelen, maar het potentieel is er. Benieuwd wie Brest nog allemaal verslaat!

Cercle Brugge (Jupiler Pro League), onverwacht sterk

Cercle Brugge verrast met een onverwachte 6e plek in de Jupiler Pro League. Het succes is niet alleen toe te schrijven aan de vele doelpunten van spits Kévin Denkey, maar ook aan de uitmuntende prestaties van doelman Warleson en eigenlijk de hele ploeg. Het team floreert onder de visie van coach Miron Muslic, die doelgericht, rationeel en aanvallend voetbal nastreeft. De Oostenrijkse coach’ ambitie zorgt voor een opwindende dynamiek binnen de club en leidde zo tot een aangename verrassing in de Belgische competitie. De moeite waard om in de gaten te houden!

Hoe dan ook: De opvallende prestaties van enkele outsiders op de Europese velden bieden wedders boeiende kansen. Wie deze clubs blijft volgen, kan zichzelf nog enkele leuke winsten geven in dit opmerkelijk spannende seizoen.

Volg deze veelbelovende teams op de voet voor intrigerend Ladbrokes Voetbal!