Champions League-voorspellingen: Speeldag 6

Voor de 6e- en laatste speeldag van de Champions League bieden we je de interessantste wedstrijden om te volgen. Alsook enkele tips en voorspellingen voor sportweddenschappen bij Ladbrokes.be.

Champions League: RC Lens vs Sevilla

In deze beslissende wedstrijd voor de 3e plaats in Groep B ontvangt RC Lens (3e met 5 punten) Sevilla (4e met 2 punten). Een gelijkspel zou de derde plaats veiligstellen voor de Sang et Or. Maar Sevilla zal wanhopig zijn om te winnen in Noord-Frankrijk, zelfs zonder hun supporters.

Voorspelling: Lens verzekert zich van Europa League-kwalificatie met een gelijkspel (3.60).

Manchester United vs Bayern

Manchester United heeft een van zijn slechtste campagnes in de Champions League. En in een groep waar het normaal gesproken eerste zou moeten staan. Met slechts 4 punten uit 5 wedstrijden staat United onderaan in de groep. De Red Devils moeten nu Bayern München verslaan. En hopen dat er geen winnaar komt tussen Kopenhagen en Galatasaray om door te gaan naar de tweede ronde.

Champions League-voorspellingen: in de eerste wedstrijd waren er 7 doelpunten in de wedstrijd tussen deze twee teams. Dus we suggereren een notering van 3.35 voor meer dan 4 doelpunten in de wedstrijd.

Antwerp vs FC Barcelona

In deze wedstrijd, waarin Antwerp het goed zal proberen te doen tegen het grote Barça, zien we de thuisploeg het eerste doelpunt van de wedstrijd maken. De mannen van van Bommel zullen zonder druk spelen, terwijl Barça nog steeds aan het bekomen is van de nederlaag tegen Girona.

De notering voor het eerste doelpunt van Antwerp is 2.90 bij Ladbrokes.be.

BVB Dortmund vs Paris Saint-Germain

PSG bibbert! Na het gelijkspel tegen Newcastle kan Paris zich nog steeds kwalificeren en zelfs als eerste eindigen als ze winnen in Duitsland. Borussia Dortmund is echter niet van plan om het hoofd te laten hangen en mikt op een overwinning om op de eerste plaats te eindigen.

Voorspelling: In wat een levendige ontmoeting belooft te worden, zien we PSG winnen met beide teams die scoren (3.20).