Croky Cup: tijdschema en uitzending van de kwartfinales

Na de loting vorige week is bekend geworden welke wedstrijden van de Croky Cup worden uitgezonden op onze tv-kanalen. Ladbrokes News brengt je de details. Na de spectaculaire achtste finales is het tijd voor de kwartfinales van de Croky Cup! Wie zal als winnaar uit de bus komen? Ontdek het over een paar weken.

Croky Cup: Dinsdag 16 januari

De kwartfinales van de Belgische beker beginnen met Gent tegen Club Brugge in wat een spannende strijd van Vlaanderen belooft te worden. De wedstrijd begint om 20:45 uur en wordt uitgezonden op Sporza en RTL.

Woensdag 17 januari: programma Croky Cup

Het programma voor woensdag 17/1 is drukker. Er zijn drie wedstrijden, maar slechts twee daarvan worden op televisie uitgezonden.

18:45 – OH Leuven vs R. Antwerp FC: de wedstrijd wordt uitgezonden op VTM.

20:00 – KV Oostende vs RWDM: de wedstrijd wordt helaas niet uitgezonden, maar wij brengen je de actie op onze verschillende kanalen zoals Instagram en TikTok!

20:30 – Union Saint-Gilloise vs Anderlecht: de wedstrijd wordt uitgezonden op RTL en VTM.

Deze laatste wedstrijd tussen Union en Anderlecht is een echte clash in de kwartfinales van de Croky Cup. De twee Brusselse clubs bezetten momenteel de bovenste twee plaatsen in de Jupiler Pro League, met Union met 8 punten voorsprong op RSCA.

Ter herinnering: de winnaar van de Brusselse derby komt uit tegen de winnaar van de Slag om Vlaanderen. Aan de andere kant van de tafel speelt de winnaar van OHL – Antwerp tegen de winnaar van KV Oostende – RWDM. De halve finales worden gespeeld over twee legs op 23, 24 of 25 januari 2024 (eerste leg) en 27, 28 of 29 februari 2024 (tweede leg).