Nieuw bij Ladbrokes – Marble Races!

Ladbrokes, je favoriete bestemming voor online casino en sportweddenschappen, staat op het punt om een spannend nieuw product te lanceren: MARBLE RACES. Bereid je voor op de sensatie van het wedden op knikkerraces.

Hoe werkt het?

MARBLE RACES bevat 10 verschillende gekleurde knikkers. Er zijn twee formaten knikkers: klein en groot. De waardering van elke knikker is gebaseerd op zijn vorige resultaten. Zowel op het scherm van de terminal als op je inzetbriefje staan de naam, de grootte en de kansen van je bal. De basisinzet is €0,50. De maximale totale inzet op een ticket is €900.

Hoe zet je in?

Je hebt verschillende keuzes:

  • Kies voor de WINNER-weddenschap als je denkt dat jouw bal aan kop van de race zal eindigen.

Voordeel: Bij het afsluiten van de weddenschap op de race kiest het systeem een bal die je recht geeft op een extra percentage van de winst, BOOST genaamd.

De WINNER + POWER RAMP-variant geeft je veel hogere ‘kansen’. Je ticket wint als je bal zowel de 1e is die de POWER RAMP finisht als de 1e die de race finisht.

  • Selecteer de TOP 2-inzet als je de eerste 2 ballen wilt aanwijzen die de race in volgorde voltooien.

Voordeel: Het systeem geeft je de mogelijkheid om de 20 favoriete combinaties (kleine noteringen) of outsiders (grote noteringen) te kiezen.

  • Kies de TOP 3-inzet als je de eerste 3 ballen wilt aanwijzen om de race te finishen op volgorde.

Voordeel: de noteringen zijn super interessant.

Raadpleeg de resultaten en verzilver je winst

Volg alle komende races van de dag en raadpleeg de uitslagen per dag en per uur. Als je een winnend ticket hebt, kun je het verzilveren bij elk Ladbrokes-filiaal.

Marble Races zijn een spannende nieuwe manier om te wedden en te winnen bij Ladbrokes. Bezoek nu je dichtstbijzijnde Ladbrokes-filiaal om dit nieuwe spel te ontdekken!

Blijf op de hoogte van al het laatste sportnieuws met Ladbrokes News!