EURO-2024 voorspellingen: Portugal sluit dag één af

De eerste dag van EURO 2024 heeft al heel wat spektakel en verrassingen opgeleverd. De wedstrijden in Groep F zullen deze eerste acte de présence geven. Onze voorspellingen.

Turkije tegen Georgië (18:00)

Turkije zal op zijn hoede moeten zijn voor het Georgië van Willy Sagnol, dat voor het eerst in zijn geschiedenis deelneemt aan een groot toernooi. Georgië versloeg Montenegro met 1-3 in zijn opwarmwedstrijd. Kunnen ze Turkije verrassen, dat in de voorbereiding verloor van Polen?

Onze voorspellingen: Hoewel Turkije duidelijk favoriet is (1.77), voorspellen we een gelijkspel tussen beide teams (3.60).

Portugal vs Tsjechië (21:00)

Portugal heeft de ploeg om het ver te schoppen in de competitie. Dat gezegd hebbende, verloren de mannen van Roberto Martínez met 1-2 van Kroatië in hun opwarmwedstrijd. De Portugezen kwamen niet tot scoren voor het doel. Zullen ze beroep moeten doen op de ontembare Cristiano Ronaldo om het net te vinden tegen Tsjechië?

Onze voorspellingen: Met spelers als Joao Felix, Bernardo Silva en Vitinha zou Portugal deze wedstrijd moeten winnen (1.53). Als het ze lukt om snel de score te openen, zien we de Portugezen minstens 3 doelpunten maken (2.90).

Bonus: een doelpunt van Cristiano Ronaldo in deze wedstrijd heeft een notering van …