EURO 2024-voorspellingen: Gaat Duitsland weer winnen?

Speeldag 1 van EURO 2024 is voorbij. Aanstaande woensdag is de perfecte gelegenheid om Duitsland, de grote favorieten, een vervolg te zien geven met een tweede wedstrijd in de competitie. Onze voorspellingen.

Kroatië vs Albanië (15:00)

Na hun 3-0 nederlaag tegen Spanje moet Kroatië zichzelf geruststellen. Kroatië moet zijn eerste overwinning van de competitie boeken. Albanië deed het niet slecht in de 2-1 nederlaag tegen Italië.

Onze voorspellingen: Wij denken dat Kroatië zijn favorietenstatus voor de wedstrijd zal bevestigen. Daarom voorspellen we een Kroatische overwinning aan 1.47. Bovendien heeft Albanië in zijn laatste 5 wedstrijden meer dan 2,5 doelpunten gemaakt (1.92).

Duitsland vs Hongarije (18:00)

Musiala en zijn gezelschap maakten hun debuut in de openingswedstrijd. De jonge Duitsers controleerden Schotland van begin tot eind. Hongarije daarentegen presteerde in de eerste 45 minuten niet geweldig tegen Zwitserland.

Onze voorspellingen: We zien Duitsland winnen met 2 doelpunten of meer (1.68). De mannen in vorm kunnen opnieuw schitteren. Ladbrokes verhoogt de notering voor een doelpunt van Wirtz naar 3.10. Dat geldt ook voor een doelpunt of assist van Musiala.

Schotland vs Zwitserland (21:00)

Als we het over teleurstellingen hebben, moeten we het over Schotland hebben. Zwitserland liet zien dat het een geduchte underdog kan zijn, zoals op elk groot toernooi.

Onze voorspellingen: We verwachten dat Zwitserland wint (1.87). Als ze winnen, zal het schot op doel van de Zwitserse spits Duah interessant zijn (1.58).

soortgelijke artikelen

De Belgische ambities voor het Wereldkampioenschap in Zürich

Leandro Trossard, de echte Belgische supersub?

Wie is João Neves, de ‘topaankoop’ van PSG?

ONZE SOCIALE MEDIA

;