Euro 2024-voorspellingen: Spanje vs Italië op de affiche

Aanstaande donderdag biedt EURO 2024 ons een tweede topper. Groep B-leiders Spanje en Italië strijden om de eerste plaats. Aan de andere kant kan Engeland zich al plaatsen voor de laatste 16. Onze voorspellingen:

Slovenië vs Servië (15:00)

Slovenië en Servië zagen er niet slecht uit op de eerste dag. Dat was echter niet genoeg om hun eerste 3 punten te verdienen.

Onze voorspellingen: Na een grote wedstrijd tegen Denemarken kan Slovenië een goede optie nemen door de wedstrijd te winnen. Onze voorspelling is een verrassende ‘Slovenië of gelijkspel’ (1.92). Het gevaar zou van de voeten van Sporar kunnen komen. Zijn schot op doel is verhoogd naar 2.00.

Denemarken tegen Engeland (18:00)

Ondanks hun status als grote favoriet moest Engeland het doen met het minimale tegen Servië (0-1). De grote Jude Bellingham sloeg weer toe en was beslissend. Denemarken stelde teleur tegen Slovenië (1-1). Maar vier jaar later was Christian Eriksen opnieuw beslissend.

Onze voorspellingen: We zien Engeland weer winnen (1.70). Als je kijkt naar het seizoen van Jude Bellingham, is het moeilijk om niet te denken aan de ‘Bellingham doelpunt of assist’-weddenschap. Voor de zwakkelingen: Harry Kane’s penalty goal is GEBOOST.

Spanje tegen Italië (21:00)

De confrontatie van donderdag. Groepsleider Spanje neemt het op tegen Italië. Spanje is de competitie goed begonnen met een overwinning op Kroatië. Opmerkelijk was de prestatie van Lamine Yamal, pas 16 jaar oud. Italië hield de eerste minuten zijn adem in tegen Albanië, maar maakte het al snel goed (2-1).

Onze voorspellingen: Onze redactie ziet beide teams scoren (1.82). Voor de gretigen is de boost van ‘beide teams scoren en meer dan 7,5 corners’ interessant (2.97). Merk op dat Chiesa’s schot op doel uitkomt op 2.20. Ter herinnering, de Italiaan werd verkozen tot man van de wedstrijd tegen Albanië.