EURO 2024-voorspellingen: Kroatië met de rug tegen de muur

Op speeldag 3 van EURO 2024 vinden alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip plaats. Deze maandagavond is het de beurt aan de teams in Groep B, de zogenaamde groep des doods. Kroatië, met slechts één punt op zijn naam, zal Italië moeten verslaan om door te gaan naar de achtste finales. Onze voorspellingen.

Kroatië tegen Italië (21:00)

Kroatië heeft een ingewikkelde start van EURO 2024. Luka Modric en zijn team verloren eerst zwaar van Spanje (3-0) en speelden daarna in blessuretijd gelijk tegen Albanië (2-2). De Kroaten hebben nu geen foutmarge meer. Ze moeten Italië verslaan om door te gaan naar de volgende ronde. Met 3 punten hoeft Italië alleen maar gelijk te spelen om zich te kwalificeren.

Onze voorspellingen: Kroatië zal risico’s moeten nemen om te scoren en het risico lopen om gaten te laten die de Italianen kunnen vullen. We bieden je een dubbele 1X-notering met beide teams die scoren aan 2.60.

Albanië vs Spanje (21:00)

Spanje is op dit moment het meest indrukwekkende team in het toernooi en heeft met gemak twee van Europa’s zwaargewichten verslagen: Kroatië en Italië. Met zes punten heeft La Roja zich gekwalificeerd. En het kan zich veroorloven om zijn opstelling te rouleren voor de laatste groepswedstrijd tegen Albanië. Albanië toonde moed om een punt te pakken tegen Kroatië en zal alles geven tegen Spanje.

Onze voorspellingen: Zelfs tegen een dapper Albanië zou Spanje zonder al te veel problemen moeten winnen. We zien minstens 3 Spaanse doelpunten in de wedstrijd (notering aan 2.80).

Voor nieuwe spelers:

Heb je nog geen account bij Ladbrokes? Meld je dan nu aan en profiteer van onze promotie op België vs Oekraïne! Verdien €30 extra cash als België wint. En wij betalen je inzet uit als Oekraïne wint.

soortgelijke artikelen

Is defensief voetbal de toekomst van het internationale voetbal?

Euro 2024 in cijfers

Deze (minder bekende) goudklompjes ontdekt tijdens het EK

ONZE SOCIALE MEDIA

;