JPL sportweddenschappen: Voorwoord bij dag 5 van de Jupiler Pro League

Ladbrokes News is terug om een nieuwe speelronde van de competitie voor te bespreken. Op het programma staan: de ontvangst van KV Mechelen, de uitwedstrijd van Club Brugge naar Dender en de wedstrijd tussen Standard en Beerschot. Hier zijn de sportweddenschappen voor de JPL op de 5e speelronde:

JPL sportweddenschappen: Antwerpen – KV Mechelen

Het afgelopen weekend verloor Antwerp in de laatste momenten van de wedstrijd tegen Club Brugge. Na de uitsluiting van Dennis Odoi moesten de Antwerpenaren met 10 man verder en gaven ze een penalty weg die door Nilsson werd omgezet. Met deze nederlaag blijft Antwerp vastzitten op 6 punten in het klassement. Desondanks heeft de Great Old de tweede beste aanval van de competitie.

Aan de andere kant heeft KV Mechelen ook de 3 punten laten liggen. Na een sterke eerste helft voelden de Malinois de afwezigheid van hun aanvaller Lion Lauberbach in de tweede helft. Slecht nieuws voor Besnik Hasi, hij moet het zonder zijn verdediger Zinho Vanheusden en aanvaller Lauberbach doen, beiden geblesseerd.

De voorspelling van de redactie voor Antwerp – KV Mechelen: Door de afwezigheid van een echte nummer 9 zien wij Antwerp zonder problemen winnen op eigen terrein. De kansen voor de overwinning zijn 1.57 bij Ladbrokes.

Hier zijn enkele interessante cijfers voor de gokkers:

  • Antwerp heeft geen van hun laatste 3 wedstrijden tegen Mechelen gewonnen
  • Ondrejka is de topscorer van Antwerp met 3 doelpunten
  • KV Mechelen moet dit seizoen nog winnen (2 gelijke spelen – 2 nederlagen)

Dender – Club Brugge: onze JPL sportweddenschappen

Bij de STVV leek Dender in het begin in problemen te verkeren, maar ze keerden de situatie om en sleepten een gelijkspel uit het vuur tegen de Canaries. De mannen van Vincent Euvrard zijn de grote verrassing van dit seizoen. Na een gelijkspel tegen Union won Dender van Gent. Ze blijven nu ongeslagen in de JPL.

Aan de andere kant heeft Club Brugge (eindelijk) een overwinning behaald en heeft Nilsson zijn eerste doelpunt gescoord. Nicky Hayen, die veel kritiek kreeg, kan opgelucht ademhalen na deze overwinning tegen Antwerp. Het blijft echter de vraag of de machine nu eindelijk op gang komt…

De voorspelling van de redactie voor deze Dender – Club Brugge: Met 7 doelpunten in twee wedstrijden kan Dender aanvallend gevaarlijk zijn. De weddenschap “beide teams scoren” staat op 1.63 bij Ladbrokes.

Een paar interessante cijfers voor gokkers:

  • Dender is ongeslagen in de JPL (2 overwinningen – 2 gelijke spelen).
  • Belangrijkste spelers: Berte (3 goals), Nsimba (2 goals – 1 assist), Kvet (2 goals)
  • Club Brugge heeft slechts één wedstrijd gewonnen in de JPL.

Standard – Beerschot, onze voorspellingen

Standard heeft dit weekend zijn eerste doelpunt tegen gekregen van Kortrijk. Ivan Leko is bezig met het transformeren van de Luikenaars. Hoewel ze aanvallend niet schitteren, incasseren ze bijna geen doelpunten meer. Na de overwinning tegen Club Brugge keert Standard terug naar Sclessin voor een thuiswedstrijd voor hun publiek.

Verdedigend sterk zijn, dat kan het Beerschot niet zeggen. De mannen van Dirk Kuyt hebben al 11 doelpunten geïncasseerd in 4 wedstrijden. Nog erger, hun terugkeer naar de hoogste afdeling verloopt niet zoals verwacht met al 3 nederlagen op de teller.

Onze voorspelling voor deze wedstrijd Standard-Beerschot: Standard mag deze wedstrijd niet verliezen. Wij bieden je de boost-weddenschap “Standard of gelijkspel en minder dan 3,5 doelpunten” op Ladbrokes.

Enkele interessante cijfers voor gokkers:

  • Standard heeft slechts één doelpunt tegen gekregen in de JPL.
  • Standard heeft maar één doelpunt gemaakt in de competitie
  • Beerschot moet nog winnen in de JPL sinds hun terugkeer.

JPL sportweddenschappen in bulk :

  • Overwinning Westerlo – 2.00
  • Lucas Stassin Doelpuntenmaker – 3.15
  • Overwinning USG – 1.52
  • Charleroi vs KV Kortrijk : gelijkspel – 3.70

Wed op alle wedstrijden van de 5de dag van de Jupiler Pro League op Ladbrokes.be.

soortgelijke artikelen

Leandro Trossard, de echte Belgische supersub?

Wie is João Neves, de ‘topaankoop’ van PSG?

Mika Godts, het Belgische fenomeen van Ajax en binnenkort een Rode Duivel?

ONZE SOCIALE MEDIA

;