Jupiler Pro League: Standard – Charleroi, de 6-puntenwedstrijd.

De 33e speeldag van de Jupiler Pro League gaat van start met een prachtige Waalse Derby tussen Standard en Charleroi. De Derby die nooit teleurstelt. Wij bespreken hier hoe de wedstrijd volgens ons zal verlopen.

Jupiler Pro League: Standard met 1 voet en 4 tenen in play-off 2?

Na hun prachtige overwinning tegen KRC Genk zijn Les Rouches voor 99% zeker van de play-off 2. Zij zijn de favoriet in deze Jupiler Pro League-wedstrijd. Met 52 punten in 32 competitiewedstrijden hebben Les Rouches het beste record sinds het seizoen 2018-2019. En dat is zeker geen slechte prestatie!

De mannen van Ronny Deila hebben in hun laatste vijf wedstrijden in Sclessin slechts twee keer gewonnen. Standard zal er dus op gebrand zijn om voor hun fans te winnen om zich zo te proberen kwalificeren voor play-off 1.

In de Jupiler Pro League scoren beide teams in 50% van de wedstrijden van Standard. Omdat Standard thuis altijd solide is tegen de grote teams (overwinning tegen Antwerp, Club Brugge, Anderlecht en Genk), beginnen we met een verhoogde weddenschap: Standard of gelijkspel en beide teams scoren aan 2.31 in plaats van 2.10!

Charleroi, gefeliciteerd met de comeback!

Mazzu Time is terug! De Carolos wonnen tegen Westerlo en Zulte in de laatste minuten van de wedstrijd. Deze overwinningen hebben hen terug in de running gebracht voor play-off 2. De mannen van Mazzu hebben drie wedstrijden gewonnen in de Pro League, iets wat dit seizoen nog nooit eerder is gebeurd.

De Zebra’s hebben 53% van hun punten op verplaatsing gewonnen en zijn het vierde beste team van het land op verplaatsing. Net als bij Standard scoren beide teams in 55% van hun wedstrijden.

Aan de kant van Charleroi bieden wij u verhoogde kansen: Charleroi scoort in de tweede helft aan 1.98 in plaats van 1.80!