Transfergeruchten: Bart Verbruggen naar de Premier League?

Dagelijks krijgen we nieuwe transfergeruchten. Terwijl Anderlecht hun klompje al zou kunnen zien vertrekken, is Barcelona op zoek naar een vervanger voor Sergio Busquets. Heeft Neymar eindelijk genoeg van PSG? Zal Hugo Lloris een gouden aanbod weigeren? Onze redactie nam de 5 heetste transfergeruchten onder de loep.

Bart Verbruggen naar de Premier League?

Manchester Evening News meldt dat Manchester United geïnteresseerd is in de diensten van de jonge Anderlecht-doelman Bart Verbruggen. Terwijl David De Gea naar verwachting zijn contract zal verlengen, is Erik ten Hag op zoek naar een echte kanshebber voor volgend seizoen. Bart Verbruggen (20) heeft dit seizoen 13 clean sheets in 37 wedstrijden en is zo dé ideale kandidaat.

Barcelona heeft een vervanger voor Sergio Busquets

Een paar dagen geleden maakten we bekend dat Sergio Busquets, die is uitgegroeid tot een clublegende, een punt zet achter zijn carrière bij FC Barcelona. Volgens Sport zou de Blaugrana Sofyan Amrabat zien als opvolger voor de Spaanse middenvelder. De Marokkaanse speler werd gespot op het WK in Qatar en het valt nog te bezien of er een akkoord komt tussen de Marokkaanse speler, Barcelona en zijn huidige club Fiorentina.

Nog meer transfergeruchten rond Barça: Neymar terug naar Camp Nou?

PSG is naar verluidt op zoek naar een uitweg voor zijn sterspeler Neymar, maar de Catalaanse media Sport heeft een terugkeer naar Barcelona resoluut uitgesloten. Neymar, die in 2017 voor 222 miljoen euro werd gekocht, had zijn contract bij de hoofdstedelijke club verlengd tot 2027. Naast deze verlenging zal de club die de diensten van de Braziliaan wil overnemen zeker een echte financiële uitdaging moeten kunnen aangaan.

Hugo Lloris naar Saoedi-Arabië?

Hugo Lloris zou deze zomer verleid kunnen worden door eenavontuur in Saoedi-Arabië als hij in 2024 vrij is van een contract. De Tottenham-doelman zal naar verwachting een gesprek hebben met de voorzitter van de Spurs om garanties te krijgen om volgend seizoen te blijven. Volgens The Times heeft de Saudi Pro League echter aangeboden het huidige salaris van de Franse international te verdrievoudigen. Met andere woorden, Hugo Lloris zou 1.350.000 euro per maand kunnen verdienen in plaats van de huidige 450.000 euro. Een verleidelijk aanbod waar je moeilijk nee tegen kunt zeggen…

Speelt Moussa Diaby volgend seizoen in de Champions League?

Frans international Moussa Diaby zou zich volgend seizoen bij de Premier League, en meer bepaald Newcastle, kunnen aansluiten. De Engelse club heeft een grote kans op kwalificatie voor de Champions League en wil zich op enkele posities versterken. Volgens Sport Bild hebben de Magpies hun zinnen gezet op Moussa Diaby. In de Bundesliga was hij goed voor 14 doelpunten en 11 assists. Leverkusen zou de speler echter niet voor minder dan 60 miljoen euro laten vertrekken.

Transfergeruchten: Bellingham naar Real Madrid?

Meerdere bronnen – inclusief niemand minder dan Fabrizio Romano – hebben bevestigd dat Jude Bellingham een contractvoorstel van Real Madrid heeft aanvaard. De Engelsman, die momenteel bij Borussia Dortmund speelt, droomt ervan om bij Los Blancos te schijnen. Deze transfer zou het middenveld van Real Madrid omtoveren tot één van de beste ter wereld: Camavinga, Tchouaméni, Modrić, Kroos, Ceballos, Fede Valverde en Bellingham. Om je vingers van af te likken!