Pro League-spelers beschikbaar deze zomer

Het JPL-seizoen loopt ten einde en veel Pro League-spelers hebben nog niet bijgetekend bij hun clubs. Ontdek hier een overzicht van de Pro League-spelers die nog niet hebben bijgetekend en die deze zomer dus beschikbaar zijn.

GERARDO ARTEAGA 

De linksback van KRC Genk is een zekerheid in onze competitie. De 24-jarige Mexicaan werd zelfs opgenomen in de selectie voor het WK 2022 in Qatar. Met een marktwaarde van 7 miljoen euro bestaat er geen twijfel over dat veel clubs geïnteresseerd zijn in zijn profiel! 

ANGELO PRECIADO 

Nog steeds bij Genk, maar langs de andere kant van de flank, op rechts, speelt de Ecuadoriaanse Preciado. Hij was ook aanwezig op het afgelopen WK en is deze zomer beschikbaar!

PIETER GERKENS 

De Antwerpse middenvelder, die naam maakte bij Sint-Truiden voor hij naar Anderlecht verhuisde, is een zekerheid in onze competitie! De speler lijkt al een koper te hebben gevonden. Inderdaad, Standard Luik zou zijn naam hebben aangekruist om een middenvelder te vervangen die vertrekt! 

ISLAM SLIMANI 

Als Anderlecht tot de laatste wedstrijd in de Play-off 2 kon geloven, is dat mede te danken aan de Algerijnse spits! Slimani gaf meteen zijn visitekaartje af en bewees alle twijfelaars ongelijk. Met 8 doelpunten in slechts 10 optredens in de Pro League zal Slimani’s ervaring ongetwijfeld in het oog springen, of dat nu in België is of elders!  

GOJKO CIMIROT 

De Bosnische middenvelder van Standard Luik kon eindelijk zijn talent tonen dankzij Ronny Deila! Standard lijkt hem te willen verlengen, maar tegen een lagere kostprijs. Het valt nog te bezien of dat Cimirot zal bevallen. 

NOË DUSSENNE 

De ervaren centrale verdediger, waarvan al was aangekondigd dat hij in januari naar Rusland zou vertrekken, toonde zijn klasse en professionalisme door een van zijn beste seizoenen als profspeler te beleven!  

STEF PEETERS 

De middenvelder van de Pandas, die volgend jaar terugkeren naar de Challenger Pro League, was de echte steunpilaar van dit team! Het lijdt geen twijfel dat hij volgend jaar de juiste pasvorm zal vinden, bij een Belgische eliteclub of elders.