Mbappé: Hoe ziet zijn toekomst er bij PSG uit?

Het drama tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain blijft de aandacht trekken van voetbalfans. Zal Mbappé in de voorhoede van de aanval van Real Madrid terechtkomen? Zullen de geruchten van vandaag waarheid worden? Onze redactie heeft speciaal voor jou dé heetste transfergeruchten op een rijtje gezet!

Kylian Mbappé: IEDEREEN behalve Real Madrid!

De saga tussen Kylian Mbappé en PSG is zeker je favoriete serie. Nadat hij een jaar geleden een nieuw contract tekende, heeft de Frans international aan Paris-Saint-Germain laten weten dat hij de optie om te verlengen met nog een jaar niet wil uitoefenen.

Kylian Mbappé zal daarom aan het einde van volgend seizoen zijn contract beëindigen. Het nieuws valt niet goed bij de Qatarese club, die nu graag afscheid wil nemen van hun speler, die nog steeds wordt geschat op 180 miljoen euro. Er is echter één voorwaarde: Mbappé mag niet worden verkocht aan Real Madrid.

Eén ding is zeker: de zomerperiode wordt waarschijnlijk een drukke bedoening voor de Parijzenaars!

Enig idee over zijn transfer? Wed nu op de toekomst van Mbappé!

Weet Real Madrid wie Benzema gaat vervangen?

Volgens de bekende journalist Fabrizio Romano bereidt Real Madrid zich voor op een nieuwe spits. Met het vertrek van Mariano Díaz, Benzema en Eden Hazard is Carlo Ancelotti begonnen aan een groot aanvalsproject. Dan blijven Vinícius Jr. en Rodrygo over om een rol te vervullen die voorheen werd vervuld door de beroemde BBC.

Naar verluidt is er al een akkoord bereikt tussen de club uit de Spaanse hoofdstad en Joselu. De aanvaller van Espanyol Barcelona heeft dit seizoen 16 doelpunten gemaakt in 34 LaLiga-optredens.

Standard of AA Gent: Pieter Gerkens heeft een beslissing genomen

Toen zijn contract bij Antwerp afliep, was Pieter Gerkens vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Velen van hen stonden op de stoep van de voormalige middenvelder van Andersen. 

Hoewel Standard een van de eerste clubs was die een stap wilde zetten, heeft de Belgische speler een beslissing genomen. La Gantoise heeft de komst van Pieter Gerkens officieel gemaakt in een nogal humoristische video. De speler verkiest een Cuberdon, een Gentse specialiteit, boven een Luikse wafel.

Arsenal heeft misschien hun 1e aanwinst beet

Deze keer naar de overkant van het Kanaal! Na vergevorderde onderhandelingen heeft Arsenal nu zijn eerste transfer van het zomerseizoen afgerond. Volgens Ekremkonur hebben Declan Rice en de Gunners een akkoord bereikt ondanks de interesse van Bayern München.