l'équipe de France s'entraine à la coupe du monde féminine

Voetbalvoorspellingen: VS en Frankrijk overweldigende favorieten

Tegenover Vietnam en Jamaica willen deze twee grote voetballanden de basis leggen voor een goed WK. Ze staan respectievelijk op de eerste- en vijfde plaats van de gevaarlijkste landen. Hieronder lees je alles over onze voetbalvoorspellingen voor het WK vrouwenvoetbal 2023.

Voetbalvoorspellingen zijn geopend voor de FIFA Women’s World Cup

De 9e editie van de Women’s World Cup gaat van start. Deze vindt plaats tot 20 augustus in Australië en Nieuw-Zeeland. En het blijft voor veel sportweddenschappen uit alle hoeken van de wereld zorgen. Dit weekend staan de twee grote favorieten op het veld. Als eerste nemen de Verenigde Staten het op tegen Vietnam in Auckland in een wedstrijd in Groep E die veelbelovend is. Op Ladbrokes.be staat een Amerikaanse overwinning op een notering van 1.01. Een gelijkspel staat op 21 en een zege voor Vietnam op 24!

Als viermalig wereldkampioen (1991, 1999, 2015 en 2019) heeft het Amerikaanse team geen gelijke in het vrouwenvoetbal. De VS staat nog steeds bovenaan de FIFA-ranglijst en is niet van plan om veren te verliezen in zijn openingswedstrijd. De titelverdedigers hebben tot nu toe in elk van de eerste 8 edities de halve finales bereikt. Ze hebben zelfs nog nooit het podium gemist. En de bookies hebben zich niet vergist. Ondersteund door wereldsterren Megan Rapinoe (37) en Alex Morgan (33) straalt het team onder leiding van de Macedoniër Vlatko Andonovski zelfvertrouwen uit. Het vertrouwen van kampioenen die de geschiedenis in willen gaan. Hun verhaal begint op een sprookje te lijken.

Online sportweddenschappen: Vietnam op 1.501 tegen 1!

Als het op voetbalvoorspellingen aankomt, zijn de Verenigde Staten de overweldigende favorieten. Ze hebben een notering van 3 om het WK te winnen. Nadien komt Engeland met een notering van 5 en Spanje met 6,5. Vietnam, 32e op de wereldranglijst, heeft samen met de Filippijnen, Haïti en Panama een notering van 1.501 tegen 1! Dit kleine voetballand heeft zich voor het eerst in zijn geschiedenis gekwalificeerd voor het toernooi. Vietnams enige ambitie is om de scores te beperken. Zo verloor het onlangs met 0-9 tegen Spanje in een vriendschappelijke wedstrijd. Ze zullen hopen een soortgelijke nederlaag te voorkomen in hun openingswedstrijd tegen de VS.

Sportweddenschappen: Frankrijk op weg naar een comeback

Frankrijk wordt gezien als een van de outsiders van dit WK en heeft veel minder vertrouwen. Dit komt door de ongezonde sfeer in de kleedkamer. Die leidde tot de zogenaamde “Corinne Diacre-affaire” in maart. Diacre werd ontslagen in een poging om de druk te verlichten die haar management constant op de ploeg uitoefende. Diacre’s vervanger, Hervé Renard, werd ter plekke aangenomen en heeft al heel wat afgelegd in zijn carrière. Hij won al twee Africa Nations Cups. Met Zambia in 2012 en met Ivoorkust in 2015. Onlangs won hij met het bescheiden Saoedi-Arabië tegen toekomstig wereldkampioen Argentinië in de groepsfase van het WK 2022.

Deze zondag begint Frankrijk zijn toernooi met een interessante test. Frankrijk, vooral verstoken van Amandine Henry (Angel City, 33 en 93 caps) met een kuitblessure, kon niet geruststellen tijdens de kwalificaties en leed een vriendschappelijke nederlaag tegen Australië. De noteringen op de Fransen kelderden hierdoor. De halve finalisten van het laatste EK staan 5e bij de favorieten met een notering van 11 voor de eindzege. Tegen Jamaica, 43e op de wereldranglijst, zijn de noteringen in hun voordeel. Een Franse overwinning zou slechts 1.02 keer je inzet opleveren, vergeleken met 35 keer in het geval van een Jamaicaanse overwinning.

Wed je voetbalvoorspellingen op Ladbrokes.be!