Croky Cup 2023: de wedstrijden voor de zestiende finales

Na de confrontaties tussen de lagere competities komen de teams uit de eerste divisie op het podium in de Croky Cup 2023. Hier zijn alle wedstrijden van de zestiende finales van de Beker van België.

Wie wint de Croky Cup 2023?

Wie volgt Antwerp op in de Beker van België? Het antwoord weten we over een paar maanden. Nu is het tijd voor de zestiende finales van de Croky Cup 2023. De loting vond plaats op maandag 11 september in een Pro League-studio in aanwezigheid van Obbi Oulare, voormalig Standard- en Antwerp-spits.

De grote spits, die momenteel voor Lierse speelt, zal terugkeren in zijn oude Antwerpse kleuren! In een andere spannende wedstrijd ontmoet FC Meux, de kleinste van de competitie, het Brusselse Union Saint-Gilloise. RAAL La Louvière neemt het op tegen Royal Sporting Club Anderlecht.

Obbi Oulare had zich geen betere loting kunnen wensen, want hij hoopte het op te nemen tegen een van zijn voormalige clubs. Hier is wat hij te zeggen had na de loting.

Welke ploeg kan dit jaar voor een verrassing zorgen? Elk jaar slaagt een team uit een lagere divisie erin om de kansen te keren. De Francs Borains, die dit seizoen grote ambities hebben, nemen het op tegen Sint-Truiden.

Bij RAAL gaf de reactie van de spelers aan hoe blij ze waren dat ze Anderlecht hebben geloot… Neem een kijkje.

Tot ziens op 31 oktober voor de aftrap van de zestiende finale van de Croky Cup 2023!