Sportweddenschappen EURO 2024: België – Estland

Op dinsdag 12 september om 20:45 uur neemt België het op tegen Estland als onderdeel van de EURO 2024-kwalificatiewedstrijden. Hoewel de Rode Duivels niet schitterden tegen Azerbeidzjan, bekijkt onze redactie de sportweddenschappen van vandaag.

Spelers van België poseren voor de teamfoto tijdens de EURO 2024-kwalificatiewedstrijd tussen Azerbeidzjan en België.

België, de veilige sportweddenschap?

Terwijl alles leek op een gemakkelijke overwinning voor België tegen Azerbeidzjan, was de wedstrijd veel moeilijker dan verwacht. Hoewel de Rode Duivels niet schitterden, wonnen ze toch met 1-0 in Bakoe tegen de hekkensluiter van de groep, dankzij een doelpunt van Carrasco.

Deze slechte prestatie van onze Duivels kan echter wel gerelativeerd worden. Zoals we al vertelden, moest Domenico Tedesco het doen zonder zijn twee sleutelspelers, Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne. Daarnaast kwamen veel spelers speeltijd tekort. Romelu Lukaku was daar één van en startte tegen Azerbeidzjan, ondanks dat hij nog geen 20 minuten speelde dit seizoen.

Het België van Domenico Tedesco in een notendop:

  • België is ongeslagen sinds hun komst (5M – 4W – 1G – 0V);
  • België heeft een solide verdediging (5 wedstrijden – 3 clean sheets);
  • De Belgische aanval scoort (11 doelpunten in 5 wedstrijden);
  • Romelu Lukaku schittert (7 doelpunten in 5 wedstrijden).

Waarschijnlijke opstelling van België: Casteels – Theate – Vertonghen – Faes – Castagne – Tielemans – Onana – Trossard – Doku – Lukaku – Carrasco

Estland, de verrassing van de sportweddenschappenwereld?

De vraag ligt op ieders lippen. Kan Estland sportweddenschappen te slim af zijn? Het ziet er ingewikkeld uit. Met slechts één punt op hun naam staan ze tweede onderaan in de groep. In feite hebben de Esten al hun wedstrijden verloren en hebben ze alleen gelijkgespeeld tegen het onderaan staande Azerbeidzjan.

Bovendien suggereert de recente vorm van Estland dat België ruimte zal hebben om aan te vallen. De Esten kregen 8 doelpunten tegen in hun laatste twee wedstrijden. Nog beter voor onze Rode Duivels… ze komen uit een zware 5-0 nederlaag tegen Zweden. Kortom, Estland heeft 11 doelpunten tegen in hun 4 kwalificatiewedstrijden, een gemiddelde van 3 per wedstrijd.

Sportweddenschappen van de redacteur

De notering voor de overwinning van België staat op 1.06 bij Ladbrokes.be. Het is daarom beter om side bets te plaatsen op de wedstrijd: