Champions League 2023-2024: Speeldag 1 voorspellingen

Daar gaan we weer voor een nieuw Champions League-seizoen! Wie wint na Manchester City de Champions League 2023-2024?

PSG – Dortmund

Zal het nieuwe PSG, met zijn 100% Franse aanval, succes hebben in de Champions League 2023-2024? De club droomt nog steeds van de Beker met de Grote Oren! Als het trio Kolo Muani – Mbappé- Dembélé een goede avond heeft, kunnen ze schade aanrichten. Borussia Dortmund zal zich zorgen moeten maken.

Wij voorspellen minstens 2,5 doelpunten voor de Parijzenaars (2,40).

FC Barcelona – Antwerp

Antwerp zal het moeilijk krijgen tegen het grote Barcelona. De Blaugrana wonnen dit weekend met 5-0 van Betis. Maar de Great Old is niet uit op een inhaalrace in de Champions League en zal er alles aan doen om een resultaat mee naar huis te nemen uit het Lluís Companys Olympic Stadium.

We verwachten dat Barcelona wint, maar met minstens één doelpunt van Antwerp (2.90).

Bayern München – Manchester United

Bayern München geniet aan het begin van het seizoen van een reeks overwinningen met hun nieuwe sterspits Harry Kane. Manchester United daarentegen heeft het moeilijk in de Premier League met 2 overwinningen en 3 nederlagen.

Onze voorspelling is dat Harry Kane zal scoren in deze wedstrijd tegen 1.80.

Arsenal tegen PSV Eindoven

Arsenal ontvangt woensdag het PSV van Noa Lang in de Champions League. Krijgt Leandro Trossard eindelijk zijn kans als vaste waarde in het eerste elftal, nadat hij zijn ploeg in het weekend naar de overwinning tegen Everton loodste?

Wij voorspellen een overwinning voor Arsenal, maar met een PSV-doelpunt (2.75).