Ladbrokes sportweddenschappen: een waanzinnig voetbalweekend

Europese voetbalfans staat een wild weekend te wachten. Of het nu in LaLiga, de Premier League, Ligue 1 of Serie A is, de topwedstrijden tussen historische rivalen zullen elkaar in een razend tempo opvolgen. Plaats je Ladbrokes sportweddenschappen nu. Beleef de spanning van dit waanzinnige voetbalweekend!

El Clásico: Een strijd op maat van Jude Bellingham

Dit is duidelijk dé wedstrijd die je dit weekend niet wilt missen. El Clásico, de echte, tussen de twee giganten van de Spaanse LaLiga. In het Olympisch Stadion Montjuic, waar Barça tijdelijk zijn intrek heeft genomen, ontvangt FC Barcelona aanstaande zaterdag (om 16.15 uur!) Real Madrid in de hoop hen in te halen in de stand. Op de derde plaats, slechts één punt achter koploper Real Madrid, dat het nog steeds zonder Thibaut Courtois moet stellen, blijft de Catalaanse ploeg dit seizoen als enige ongeslagen in LaLiga. De notering voor een overwinning tegen de historische rivalen zijn 2.45 tegen één. Dit terwijl een gelijkspel een aantrekkelijkere 3.60 is bij Ladbrokes.be.

Verrassend genoeg moet je teruggaan tot 18 december 2019 voor een gelijkspel tussen beide. Sindsdien stonden ze 11 keer tegenover elkaar, waarbij Madrid 7 keer won en Barça 4 keer. Een andere interessante weddenschap zou het doelpunt van Jude Bellingham kunnen zijn. De 20-jarige Engelsman kwam in de zomer over van Dortmund. Hij heeft al acht doelpunten gemaakt in negen wedstrijden in LaLiga. Jude heeft ook het net gevonden in zijn eerste drie wedstrijden in de Champions League. Zijn notering voor doelpuntenmaker is 3.00, hetzelfde als die voor Vinicius Jr. De notering stijgt zelfs naar 6.60 als we hem als eerste doelpunt plaatsen in deze El Clásico. Voor de goede orde, de notering voor een brace is 12.00… Genoeg om je te verleiden tot een gekke Ladbrokes sportweddenschap?

Man United vs Man City: Een Derby die Doku kan inspireren

De volgende dag, zondag 29 oktober, begint om 16.30 uur een Manchester Derby. Hopelijke een derby die de Premier League en heel Europa in vuur en vlam zal zetten. Manchester City, tweede achter Tottenham, reist af naar Old Trafford, de thuisbasis van Manchester United. De Red Devils staan slechts achtste met 6 punten achterstand na negen Premier League-wedstrijden. Ze zullen erop gebrand zijn om het gat tussen deze twee rivalen, die deze week in de Champions League wonnen, te dichten.

Manchester United ziet er thuis echter niet indrukwekkend uit. De ploeg van Erik ten Hag heeft in eigen stadion al twee nederlagen geleden. Eén daarvan tegen het bescheiden Brighton en een ander tegen Crystal Palace. Zelfs zonder hun spelmaker Kevin De Bruyne, die nog steeds geblesseerd is, heeft City de kansen in hun voordeel. De notering op de overwinning wordt geschat op 1.65 bij sportweddenschappenwebsite Ladbrokes. De notering op doelpunten van Jeremy Doku, die sinds de oversteek van het Kanaal doortastender is, zijn 4.40 tegen één.

OM vs OL: Een duel tussen laaggeplaatste teams dat riekt naar angst

Ook al is de rivaliteit tussen Marseille (9 competitietitels) en Lyon (7) niets vergeleken met die tussen PSG en Marseille, dit topduel blijft een klassieker in Frankrijk. Deze Halloween is omgetoverd tot een echt angstgevecht, waarin twee prestigieuze maar kwakkelende teams het tegen elkaar opnemen, die respectievelijk op de 8e en 18e en laatste plaats in Ligue 1 staan.

Lyon, dat in een crisis verkeert, heeft al 6 van zijn laatste 9 wedstrijden verloren en moet nog winnen. Les Gones, nu de thuisbasis van voormalig Brugge-ster Clinton Mata, hebben zowel de slechtste aanval (7 doelpunten gescoord) als de slechtste verdediging (18 doelpunten tegen). Bij Ladbrokes sportweddenschappen wordt verwacht dat OM met meer dan één doelpunt wint, voor 2.75 tegen één. Gezien het feit dat deze wedstrijd wisselvallig en spannend kan zijn, kunnen we ook kiezen voor een totaal van 5 kaarten of meer, tegen een notering van 2.10.

Inter vs Roma: Lukaku zal schitteren

Nadat ze hem aanbaden als een Romeinse God toen hij hen naar de Serie A-titel leidde in 2021, hebben de fans van Inter Milan Romelu Lukaku een warm- en vijandig welkom beloofd. Ze zijn zijn herhaaldelijke uitstelgedrag beu en hebben sommige van zijn onhandige uitspraken en aarzelingen niet vergeven. Romelu Lukaku keert aanstaande zondag terug naar het Stadio Giuseppe Meazza bij AS Roma, waar hij onder José Mourinho opnieuw tot bloei komt. Hij heeft al 5 doelpunten gemaakt in 7 wedstrijden en zijn notering om te scoren tegen de huidige leiders in de Serie A is 3.75.

Maak je voetbalweekend nog gekker door je sportweddenschappen te plaatsen op Ladbrokes.be!