Champions League-voorspellingen voor speeldag 5

Voor speeldag 5 van de Champions League bieden we je de meest interessante wedstrijden om te volgen met enkele tips. We geven je ook voorspellingen voor sportweddenschappen bij Ladbrokes.be.

Champions League-voorspellingen: Feyenoord – Atlético de Madrid

Dit is een cruciale wedstrijd voor Feyenoord. Op dit moment 3e met 6 punten, moet de Nederlandse ploeg winnen om te hopen op een ticket voor de volgende ronde in de Champions League. Los Colchoneros (1e met 8 punten) kunnen volstaan met een gelijkspel om in de top twee van de groep te blijven.

Voorspelling redactie: wij zien het Feyenoord-team met één doelpunt verschil winnen (notering van 4.30 bij Ladbrokes.be).

FC Barcelona – FC Porto

De winnaar van dit duel neemt de toppositie in de groep over. Die zal op de laatste speeldag genoegen moeten nemen met een gelijkspel voor een plaats bij de laatste 16. Barça zit momenteel in een dip. Het moet terugkomen van de schokkende nederlaag tegen Shakhtar Donetsk op de laatste dag van de Champions League.

Voorspelling redactie: Met twee speelse teams, zien we een levendige wedstrijd. Een wedstrijd waar Barcelona zal winnen, maar waar beide teams zullen scoren (notering van 3.15).

PSG-Newcastle

Groep (F) is de groep des Doods. De 4 teams staan gelijk op slechts drie punten. Paris Saint-Germain (2e, 6 punten) neemt het op tegen Newcastle (4e, 4 punten). PSG zal uit zijn op revanche na de 4-1 afstraffing in de eerste wedstrijd. Als de Magpies winnen, halen ze de Parijzenaars in.

Voorspelling redactie: PSG heeft 1 gewonnen, 1 verloren, 1 gewonnen en 1 verloren. Wij zien de Parijzenaars thuis winnen met een doelpunt van Mbappé (notering van 1.78).

Galatasaray tegen Manchester United

Dit is een belangrijke wedstrijd voor Manchester United, dat dit seizoen een rampzalig record heeft in de Champions League: 3 nederlagen en 1 overwinning. De mannen van Ten Hag zullen moeten winnen tegen de Turken van Galatasaray in hun kokendhete stadion als ze nog hoop willen hebben op het bereiken van de volgende ronde of de Europa League.

Voorspelling redactie: De Rode Duivels komen uit een mooie overwinning op Everton en hoewel ze het moeilijk hebben in deze competitie, zien we ze winnen in Turkije (2.50).