Champions League Voorspellingen: City, Madrid, Bayern en PSG als favoriet

Deze week wordt de Champions League hervat met de heenronde van de achtste. Ladbrokes News onthult haar voorspellingen en tips voor spannende sportweddenschappen.

Kopenhagen tegen Manchester City

Dit is de meest scheve wedstrijd van de week. FC Kopenhagen neemt het op tegen de Engelse reuzen en titelverdediger Manchester City. De mannen van Pep Guardiola zouden korte metten moeten maken met de Deense minnetjes. Met de grote Kevin De Bruyne aan het roer?

Notering en voorspellingen: Kopenhagen heeft een notering van 12.00 voor de overwinning, terwijl die van Man City 1.24 is. Erling Haaland, als eerste doelpuntenmaker, heeft een interessantenotering van 3.45.

RB Leipzig – Real Madrid

Het Real Madrid van Thibaut Courtois (nog herstellende van een blessure) reist af naar Duitsland om het op te nemen tegen het Rasenball Leipzig van Loïs Openda. De Belgische spits heeft dit seizoen al 19 doelpunten gemaakt, waarvan 4 in de Champions League. De voormalige speler van Lens scoorde ook een prachtige brace tegen Man City in de groepsfase. Tegenover hem staat echter de Madrileense armada, met Víni jr. en Bellingham in vuur en vlam.

Notering en voorspellingen: Dit zou een vrij open wedstrijd moeten worden met veel doelpunten. De notering voor meer dan 3 doelpunten staat aan 2.45 en zou moeten slagen.

Voorspelling Lazio Rome – Bayern München

Op woensdag, Valentijnsdag, is Lazio gastheer van Bayern München. De Beieren zijn duidelijk de favorieten met een notering van 1.65. De Romeinen zullen vechten met alles wat ze in huis hebben, maar ze zouden geen partij moeten zijn voor de reuzen van Bayern en hun sterren, waaronder Kane, Sané en Musiala.

Notering en voorspellingen: Bayern München zou moeten winnen van de als achtste geplaatste ploeg uit de Serie A. Dat gezegd hebbende, Lazio zou kunnen scoren in hun Stadio Olimpico. Bayern wint met beide teams die scoren aan 3.25 bij Ladbrokes.be.

Champions League: PSG vs Real Sociedad

Nog een sexy duel op deze dag ter ere van de liefde, de Parijzenaars zijn gastheer voor het Spaanse Real Sociedad in de Lichtstad. Thuis zou Paris Saint-Germain in deze wedstrijd als winnaar uit de bus moeten komen, hoewel Real Sociedad er alles aan zal doen om een resultaat te behalen.

Notering en voorspellingen: PSG is dé overweldigende favoriet met een notering van 1.67 tegen 5.40 voor Real Sociedad. Om je avond wat spannender te maken, kun je een gewaagde weddenschap proberen van meer dan 3 doelpunten in de wedstrijd met een notering van 3.00.

Als je nog geen Ladbrokes-account hebt, profiteer dan van onze promotie voor nieuwe spelers en win tot €80 als PSG scoort EN Mbappé ook scoort!