Promoties voor nieuwe spelers bij Ladbrokes.be

Als je gepassioneerd bent over sportweddenschappen, zul je blij zijn om de spannende promoties te ontdekken die Ladbrokes.be aanbiedt aan nieuwe spelers. Of je nu een casual bent of een doorgewinterde gokker, deze speciale aanbiedingen zijn ontworpen om je plezier te maximaliseren en je winsten te verhogen. Hier is een overzicht van de spannende promoties die op je wachten:

1. Welkomstpakket: Verhoog je winst

Het Ladbrokes.be-Welkomstpakket biedt je niet één, niet twee, maar drie boosts om je winsten te verhogen. Met de Diamond, Gold en Silver boosts kun je je inzetten optimaliseren volgens jouw voorkeuren.

Diamond Boost: Pas deze boost toe op je inzet. En als je wint, ontvang je een bonus van €50. De minimale inzet om te profiteren van deze boost is €10.

Gold Boost: Pas deze boost toe op je inzet en als je wint, ontvang je 100% van je winst als bonus. De minimale inzet is slechts €1.

Silver Boost: Deze boost beloont je met 50% van je winst als bonus als je inzet succesvol is. De minimale inzet is ook €1.

Door deze boosts verstandig te combineren, kun je tot €125 aan extra winsten winnen.

2. Extra Cash: Unieke kansen

Met de Extra Cash-aanbieding biedt Ladbrokes.be je specifieke markten om je winsten te maximaliseren.

Extra Cash Standard: Wed op voorgedefinieerde markten zoals ‘Manchester City wint tegen Kopenhagen’ en als je weddenschap succesvol is, ontvang je €50 extra cash.

Extra Cash Maxi: Er kan een extra voorwaarde worden toegevoegd aan de oorspronkelijke inzet, zoals ‘De Bruyne scoort’, waardoor je in totaal tot €80 kunt winnen.

Deze promotie is niet altijd actief in tegenstelling tot het welkomstpakket. Maar je kunt deze promotie wel combineren met het welkomstpakket.

3. Big Combo: Win VEEL

De Big Combo biedt je een combo van 2 of 3 wedstrijden met relatief lage winstkansen. Zet €10 in en als je combo wint, ontvang je je inzet vermenigvuldigd met de optelsom van de winkansen, evenals een bonus van €100. Merk op dat deze promotie niet gecombineerd kan worden met andere aanbiedingen.

4. Cash Score: speel en win gratis

Doe mee aan het Cash Score-spel, waarbij je kiest uit een selectie van markten voor 2 of 3 wedstrijden die plaatsvinden op een specifieke dag. Er is geen minimum inzet vereist en winsten zijn gelimiteerd tot €50. Deze promotie is GRATIS, registreer je gewoon bij Ladbrokes.be en klik op Cash Score om je geluk te beproeven.

Mis deze exclusieve promoties voor nieuwe spelers bij Ladbrokes.be niet. Registreer vandaag nog om te profiteren van deze spannende aanbiedingen en vergroot je kansen om groots te winnen!

Ladbrokes News, jouw referentie voor sport- en casinonieuws!