Champions League-voorspellingen: Stortvloed aan doelpunten?

Na de wedstrijden van vorige week is de Champions League weer in actie met de laatste vier heenrondes van de achtste finales. Wij onthullen onze Champions League-voorspellingen voor spannende sportweddenschappen.

Inter Milaan tegen Atlético Madrid

Het is vaak in dit soort wedstrijden tussen twee relatief defensieve teams dat we een groot spektakel en veel doelpunten zien. Zal dat vanavond het geval zijn?

Onze voorspelling: Inter Milaan is favoriet en heeft een notering van 1.77 bij Ladbrokes.be. Een gelijkspel is echter niet onmogelijk (3.50) en X2 is interessant (2.00). Atlético Madrid wint staat aan 5.00. We kennen de tactische talenten van Diego ‘El Cholo’ Simeone

PSV – Dortmund

Het is misschien in dit soort wedstrijden, waar je verwacht dat het net keer op keer zal schudden, dat er niets gebeurt. Zal Johan Bakayako, die afgelopen weekend afwezig was, zijn ploeg naar de overwinning kunnen leiden? En kan de altijd groene Marco Reus Oranje een slechte dienst bewijzen?

Onze voorspelling: PSV scoort veel en staat veel toe, terwijl Dortmund weinig scoort en weinig toegeeft… Welke van de twee ploegen komt als winnaar uit de bus? De notering voor meer dan 3,5 doelpunten in de wedstrijd is interessant: 2.35.

FC Porto – Arsenal

Weer een mooie ontmoeting tussen twee speelse teams. The Gunners, die Burnley in het weekend met 5-0 versloegen, komen vol vertrouwen aan in Portugal. Maar Sergio Conceiçao en zijn Dragoes zullen een kracht zijn om rekening mee te houden…

Champions League-voorspellingen: Arsenal is duidelijk favoriet ondanks dat het een uitwedstrijd is (1.67), maar we geven 1.92 voor een wedstrijd met meer dan 2.5 doelpunten.

Napoli – Barcelona

Na de Scudetto van vorig seizoen is Napoli niet op dreef. De Partenopei staan momenteel 9e in de Serie A en zijn niet in staat om goede resultaten neer te zetten. Bij Barcelona gaat het ook niet zo goed, maar toch ziet het er goed uit. Barça staat 3e in LaLiga en wil zich plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. Maar je moet altijd op je hoede zijn voor een gewond beest.

Champions League-voorspelling: We verwachten een levendige wedstrijd met veel doelpunten, en de topscorer zou Robert Lewandowski (5.20) kunnen zijn, die afgelopen weekend twee keer scoorde.