JPL-sportweddenschappen: Speeldag 3 van de Play-offs

De play-offs zijn onvoorspelbaar, zoals we vorige week weer zagen. Er zijn nu niet twee, maar vier teams om in de gaten te houden in de strijd om de titel. Zoals gebruikelijk brengen onze redacteurs je hun JPL-sportweddenschappen.

KRC Genk – Cercle Brugge: onze JPL-sportweddenschappen

Verrassend! Dat is het woord dat de start van Limburg in de play-offs zou kunnen omschrijven. Vaak bekritiseerd tijdens de klassieke fase, heeft KRC Genk een foutloze prestatie neergezet. 6 op 6 … Door Union Saint-Gilloise en Antwerp te verslaan, heeft Genk zichzelf terug in de titelrace gebracht. Sterker nog, ze hebben nog geen enkel doelpunt tegen gekregen.

Ze nemen het op tegen een Cercle Brugge-ploeg die zonder tegenslagen speelt. Beschouwd als outsiders in de PO1, heeft Cercle 4 punten op 6 weten te pakken, waaronder een verrassende overwinning tegen Union Saint-Gilloise.

De voorspelling van de redactie voor KRC Genk tegen Cercle Brugge: Beide ploegen zijn goed in vorm. De staat van dienst van Cercle Brugge is echter niet in hun voordeel. Ze hebben sinds 2013 niet meer gewonnen tegen Genk.

Onze redactie biedt je de ‘KRC Genk wint’ aan aan 1.92 bij Ladbrokes.

JPL-sportweddenschappen: Club Brugge – Antwerp

Zondag begint met de ontmoeting tussen Club Brugge en Antwerp. Sinds het vertrek van Ronny Deila heeft Club Brugge zich hersteld in de titelrace. Slechts 5 punten scheiden hen van het leidende duo. Maar wat als Brugge niet de ervaring heeft om de zaken om te draaien?

Antwerp, aan de andere kant, wil er niets van weten. De Antwerpse ploeg van Mark van Bommel heeft nog geen doelpunt gemaakt in de competitie. Ze beginnen met een 0 op 6 na nederlagen tegen Anderlecht en Genk.

Voorspelling van de redactie voor Club Brugge – Antwerp: In het Jan Breydel zien we Club Brugge niet ten onder gaan. Onze redactie ziet de Brugse ploeg winnen aan 1.80 bij Ladbrokes.

Anderlecht – Union Saint-Gilloise, onze voorspellingen

Wat als Anderlecht en Union Saint-Gilloise de titel zouden beslissen?

Na de nederlaag van Union Saint-Gilloise tegen Cercle had Anderlecht de leiding kunnen nemen in het kampioenschap. De Mauves bezweken echter onder de druk van Brugge.

Aan de andere kant van de tafel leek Union het mentaal moeilijk te hebben. Hoewel ze sinds september geen JPL-wedstrijd meer hadden verloren, begonnen de Apaches de Play-Offs met een ongelukkige 0 op 6.

Voorspelling van de redactie voor Anderlecht tegen Union Saint-Gilloise: Het record tussen beide ploegen staat buiten kijf. Anderlecht heeft nog NOOIT gewonnen van Union Saint-Gilloise sinds hun terugkeer in de hoogste klasse. Onze redactie verwacht een grote wedstrijd waarin het moeilijk zal zijn om een winnaar aan te wijzen. We bieden je de notering van 1,62 aan op de weddenschap ‘beide teams scoren’.

JPL-sportweddenschappen in bulk:

  • STVV wint – 2.15;
  • KV Mechelen wint – 1.75;
  • Kortrijk of gelijkspel – 1.53;
  • La Gantoise wint – 1.85.

Wed op alle wedstrijden van de 3de dag van de Jupiler Pro League Play-offs op Ladbrokes.be!