Euro 2024-voorspellingen: de clash tussen Frankrijk en Nederland

Naarmate de dagen van EURO 2024 verstrijken, nemen ook de wedstrijden toe. Na de clash tussen Spanje en Italië hebben we aanstaande vrijdag nog een clash in petto. Onze voorspellingen:

Slowakije vs Oekraïne (15:00)

Het is niet langer tijd om Slowakije voor te stellen na hun 1-0 overwinning tegen België. Zonder echte sterren toonden de Slowaken hun collectieve kracht tegen de Rode Duivels. Oekraïne, de grote favorieten om Roemenië te verslaan, ging zwaar onderuit (3-0).

Onze voorspellingen: Hoewel het moeilijk is om een winnaar te voorspellen, zien we beide teams scoren in de wedstrijd (1.80).

Polen vs Oostenrijk (18:00)

Beide teams begonnen het toernooi met een nederlaag. Polen deed het echter heel goed tegen Nederland. De terugkeer van Robert Lewandowski in de voorhoede van de Poolse aanval zou gunstig moeten zijn. De spits heeft al 75 doelpunten gemaakt in 128 optredens voor Polen. Oostenrijk heeft nog nooit gewonnen van de Polen in een officiële wedstrijd.

Onze voorspellingen: We voorspellen een gelijkspel of overwinning voor Polen (1.80). Als je Lewandowski ziet scoren, wordt de notering verhoogd naar 3.13.

Nederland vs Frankrijk (21:00)

De topper van de dag! Nederland kwam van een achterstand om Polen te verslaan. Wout Weghorst scoorde het winnende doelpunt in de blessuretijd. Les Bleus wonnen met 1-0 van Oostenrijk. Het slechte nieuws is dat Kylian Mbappé de wedstrijd waarschijnlijk mist.

Onze voorspellingen: Onze voorspelling voor deze wedstrijd is dat beide teams zullen scoren (1.70). Door de afwezigheid van de nieuwe ster van Real Madrid kan Nederland misschien voor een verrassing zorgen.

soortgelijke artikelen

De Belgische ambities voor het Wereldkampioenschap in Zürich

Leandro Trossard, de echte Belgische supersub?

Wie is João Neves, de ‘topaankoop’ van PSG?

ONZE SOCIALE MEDIA

;