EURO 2024-voorspellingen: Bevestiging voor België?

De laatste dag van de groepsfase is aangebroken! En we zullen de uitkomst weten van Groep E – met België. Een groep waar alle teams nog kans maken op kwalificatie. Kunnen de Rode Duivels hun goede prestatie tegen Roemenië een vervolg geven? Onze voorspellingen.

Oekraïne tegen België (18:00)

De Rode Duivels begonnen slecht aan EURO 2024 door te verliezen van Slowakije (0-1). Maar ze wisten daarna terug te komen tegen Roemenië (2-0). De Oekraïners kenden een soortgelijke start, met verlies tegen Roemenië voordat ze Slowakije versloegen (2-1). Deze wedstrijd zou dus alle beloften moeten waarmaken, met twee ploegen die op dreef zijn.

Onze voorspellingen: Domenico Tedesco lijkt zijn defensieve balans te hebben hervonden met de terugkeer van Jan Vertonghen en Arthur Theate. Nu is het tijd om dit te bevestigen tegen Oekraïne. Na 3 afgekeurde doelpunten door de VAR moet Lukaku zijn rekening openen op deze EURO om de Belgen naar de overwinning en kwalificatie te leiden. Lukaku scoort en België wint met een notering van 2.94.

Slowakije tegen Roemenië (18:00)

In tegenstelling tot de twee hierboven genoemde teams begonnen Slowakije en Roemenië hun toernooi perfect met een overwinning voordat ze in hun tweede wedstrijd terugvielen. Ondanks het verlies van Oekraïne toonde Slowakije hun defensieve kwaliteiten door goed georganiseerd te blijven. Bovendien waren ze bijna elke keer beslissend als ze de kans kregen. Roemenië daarentegen scoorde 3 goals in hun eerste wedstrijd en creëerde een aantal kansen tegen België. Het wordt dus waarschijnlijk een zeer spannende wedstrijd.

Onze voorspellingen: Voor deze wedstrijd ziet de Ladbrokes News-redactie een zeer spannende wedstrijd met minder dan 1,5 doelpunten. De noteringen zijn 2.45. Als we een winnaar moeten kiezen, gaan we voor Slowakije (3.40).

Georgië tegen Portugal (21:00)

In een groep die binnen hun bereik lag, hield Portugal de moed erin om hun eerste twee wedstrijden te winnen en hun plaats bij de laatste 16 te bemachtigen. Zal Roberto Martinez zijn hele team laten rouleren zoals Spanje deed tegen Albanië? Dat is niet zijn stijl. De Spaanse coach zal waarschijnlijk zijn standaardteam opstellen en hooguit 2 of 3 wijzigingen aanbrengen. De moedige Georgiërs, die sinds het begin van het toernooi indruk hebben gemaakt, zullen hun handen vol hebben als ze de Portugezen willen pakken.

Onze voorspellingen: Ook al hebben ze zich al gekwalificeerd en is dit een wedstrijd waar niets op het spel staat, toch zouden de Portugezen aan het langste eind moeten trekken. Zeker gezien hun sterrenbezetting met Joao Felix, Ronaldo en Ramos. De notering voor meer dan 2,5 doelpunten is interessant: 2.30.

Tsjechië tegen Turkije (21:00)

Turkije maakte indruk in hun openingswedstrijd tegen Georgië met een van de doelpunten van het toernooi, voordat ze tegen Portugal vielen met de slechtste (own) goal van de competitie. Met 3 punten zijn de Turken goed op weg naar kwalificatie. Ze hebben alleen nog een gelijkspel nodig om door te gaan. Tegenover hen moet Tsjechië (1 punt) winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Onze voorspellingen: Als je een goudklompje als Arda Güler hebt, kun je niet zonder hem. Dat is ongetwijfeld wat de Turkse coach dacht na de 3-0 nederlaag tegen Portugal. Het jonge talent van Real Madrid zou weer in actie moeten komen tegen de Tsjechen en het zou geen verrassing zijn om hem te zien schitteren. De notering voor een doelpunt of assist voor Güler is 2.40.

soortgelijke artikelen

Is defensief voetbal de toekomst van het internationale voetbal?

Euro 2024 in cijfers

Deze (minder bekende) goudklompjes ontdekt tijdens het EK

ONZE SOCIALE MEDIA

;