Favorieten en odds voor de Premier League 2024/2025

Over vier weken keert de Premier League terug. Manchester City is de logische favoriet om in hun voetsporen te treden, maar pas op voor de concurrentie die koning Guardiola wil onttronen. Ladbrokes News geeft een voorbeschouwing van de odds in aanloop naar de start van ‘s werelds meest spectaculaire competitie.

Vorig seizoen ging Manchester City de strijd aan met Arsenal. Bookmakers zien beide teams als favoriet met een notering van 2.15 voor Manchester City en 2.50 voor Arsenal. The Citizens, die streven naar een vijfde opeenvolgende titel, kunnen kwaliteit verliezen als de hardnekkige geruchten over het vertrek van Kevin De Bruyne naar Saoedi-Arabië bewaarheid worden. Manchester City staat voor een grote uitdaging in februari, met een reeks cruciale wedstrijden. Tussen 25 januari en 25 februari staat de club achtereenvolgens tegenover Chelsea, Arsenal, Newcastle, Liverpool en Tottenham. Deze periode vormt een cruciaal keerpunt in de titelrace.

Arsenal lijkt eindelijk weer serieuze kanshebbers te worden. Voorlopig blijft de selectie stabiel en niets wijst erop dat de Gunners hun uitstekende seizoen 2023-2024 niet kunnen herhalen. Het ontbreekt ze echter nog steeds aan een echte doelpuntenmaker om ze naar een hoger niveau te tillen.

Liverpool begint aan hun eerste seizoen zonder Jürgen Klopp. De nieuwe coach, Arne Slot, zal onder enorme druk staan. Mohamed Salah, Virgil van Dijk en Trent Alexander-Arnold hebben allemaal een contract dat afloopt in juni 2025 en de fans maken zich steeds meer zorgen over de langdurige onderhandelingen over hun verlengingen. In de verdediging moet het vertrek van Joel Matip nog worden gecompenseerd. Liverpool, genoteerd op 7, zou het moeilijk kunnen krijgen om op de lange termijn te concurreren met Manchester City.

De teleurstellingen van vorig jaar, Chelsea en Manchester United, zijn de outsiders. De Blues zijn gewaardeerd op 21, terwijl de Red Devils op 27 staan. De Londense club houdt zich gedeisd aan het begin van de transferperiode, maar er wordt verwacht dat ze snel in de aanval zullen gaan. De Georgische doelman Giorgi Mamardashvili (23) staat op de radar van Chelsea. Manchester United is daarentegen de meest actieve topclub in de Premier League. Joshua Zirkzee en Leny Yoro zijn al gecontracteerd en Manuel Ugarte zou de volgende kunnen zijn.

Premier League odds

soortgelijke artikelen

Een onzekere toekomst voor Orel Mangala

Wat kost het om een Premier League-wedstrijd bij te wonen?

Wat zijn de opties voor Lukaku als de deal met Napoli mislukt?

ONZE SOCIALE MEDIA

;