De favorieten en odds voor La Liga 2024/2025

In minder dan vier weken begint La Liga weer. Ladbrokes News biedt je een overzicht van de beste kansen voor de start van het seizoen 2024/2025. Zal het Real Madrid van Mbappé zijn titel kunnen behouden?

De meest opvallende transfer van deze transferperiode is ongetwijfeld de komst van Kylian Mbappé naar Real Madrid. Met de Franse aanvaller die zich bij de Casa Blanca voegt, lijken de Madrilenen onstuitbaar in de aanval voor het komende seizoen. Met talenten als Rodrygo, Vinicius, Bellingham, Arda Güler, Brahim Diaz en Mbappé kunnen de verdedigingen in La Liga gaan bibberen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Real Madrid een notering van 1,45 heeft voor de titel.

De historische rivaal van Real Madrid, FC Barcelona, rekent veel op hun jonge talent Lamine Yamal, maar dit lijkt onvoldoende voor een langdurige strijd. De Blaugranas streven ernaar Nico Williams aan te trekken, wat Raphinha zijn plaats zou kunnen kosten. Daarnaast heeft Barça een bod van 60 miljoen euro uitgebracht op Dani Olmo, die een opmerkelijk EK speelde met La Roja. De Barcelonezen hebben een notering van 4,75 voor de titel.

Atlético Madrid met Axel Witsel heeft een notering van 10,00. Diego Simeone begint aan zijn 14e seizoen aan het roer van de Colchoneros. Alvaro Morata is vertrokken naar AC Milan, Memphis Depay heeft geen verlenging gekregen, en Joao Felix wordt richting de uitgang geduwd. Op zoek naar een centrale verdediger zou Atlético de perfecte kandidaat in Engeland hebben gevonden in Nayef Aguerd van West Ham. Er moeten echter nog verschillende opmerkelijke transfers worden gedaan om te overwegen dat Atlético met Real om de titel zal strijden.

De revelatie van vorig jaar, Girona, wordt nauwlettend in de gaten gehouden om hun prestaties te bevestigen. Hoe zal dit team de combinatie met de Champions League aanpakken? Het is moeilijk voor te stellen dat ze net zo goed zullen presteren, daarom geven de bookmakers hen een notering van 21. De twee Baskische clubs, Athletic Bilbao en Real Sociedad, hebben een notering van 25, maar het lijkt bijna ondenkbaar dat ze als kampioen zullen eindigen.

De noteringen van La Liga

soortgelijke artikelen

Kan Barça concurreren met de ‘Galácticos’ van Real?

Jonge Belgen om in de gaten te houden in Europa in 2024-2025

Kan Sambi Lokonga eindelijk schitteren voor Sevilla?

ONZE SOCIALE MEDIA

;