JPL sportweddenschappen: Dag 6 van de Jupiler Pro League

Zoals elke donderdag heeft onze redactie weer de sportweddenschappen voor de Jupiler Pro League klaarstaan. Voor dit weekend staat er een echte SuperSunday op het programma met de Brugse derby, Union Saint-Gilloise tegen Anderlecht, en Antwerp dat op bezoek gaat bij AA Gent. Hier zijn onze tips voor de sportweddenschappen van dit weekend:

JPL sportweddenschappen: Club Brugge – Cercle Brugge

Club Brugge lijkt zijn weg te hebben gevonden. Met een 6 op 6 komt Nicky Hayen uit een nieuwe overwinning tegen de ploeg van het moment: Dender. Hoewel hun onderliggende spel zorgwekkend blijft, lijken de Bruggelingen hun draai weer te vinden. Gustaf Nilsson heeft (eindelijk) het net gevonden en is bezig aan een reeks van 2 opeenvolgende doelpunten.

Tegenover hen nam Cercle Brugge afgelopen weekend rust. Maar ze spelen deze donderdag het tweede deel van hun Conference League play-off.

De voorspelling van de redactie voor Club Brugge tegen Cercle Brugge: Cercle Brugge heeft het moeilijk tijdens dit seizoensbegin. Wij wedden daarom op een overwinning van Club Brugge in deze derby. De quotering is 1.53 op Ladbrokes.be.

Enkele interessante cijfers voor gokkers:

  • Cercle Brugge heeft in zijn 4 JPL wedstrijden tegendoelpunten gehad
  • Gustaf Nilsson heeft 2 doelpunten gemaakt in 2 wedstrijden
  • Laatste 5 derby’s eindigden in een gelijkspel

KAA Gent – Antwerpen: onze JPL weddenschappen

KAA Gent heeft al een flink aantal wedstrijden achter de rug aan het begin van het seizoen. Met de kwalificatiewedstrijden voor de Conference League spelen ze nu al hun 11e wedstrijd van het seizoen.

Antwerp blijft achter met een 0/6. Sommigen twijfelen al aan de geschiktheid van Jonas De Roeck. Bovendien zullen ze het zeker moeten stellen zonder middenvelder Mandela Keita – die zijn transfer naar Italië aan het afronden is.

De voorspelling van onze redactie voor sportweddenschappen bij de wedstrijd KAA Gent tegen Antwerp:

hun slechte vorm zou Antwerp de overwinning kunnen boeken in deze wedstrijd. De odd voor de mannen van Jonas De Roeck staat op 2.65 bij Ladbrokes.

Enkele interessante cijfers voor de gokkers:

  • Gent heeft geen enkele van hun laatste 3 wedstrijden verloren.
  • Antwerp blijft op 0 uit 6.
  • Gent heeft sinds 2019 niet meer gewonnen tegen Antwerp.

Union Saint-Gilloise – Anderlecht, onze voorspellingen

Zal Union Saint-Gilloise iedereen opnieuw verrassen dit seizoen? Misschien niet… Vorig weekend zetten de Unionisten een teleurstellende prestatie neer tegen de hekkensluiter van de competitie. Met het vertrek van Puertas, Amoura en anderen zal Sebastien Pocognoli dit seizoen veel werk hebben.

Tegenover hen speelt Anderlecht deze donderdagavond een beslissende wedstrijd in Europa. Hoewel Riemer kritiek krijgt, staat Anderlecht na vijf speelrondes nog steeds bovenaan in het klassement.

Onze voorspelling voor Union Saint-Gilloise – Anderlecht : Gezien het niveau van de twee teams is het moeilijk om een winnaar te kiezen. We raden je aan te wedden op “beide teams scoren” tegen 1.57 op Ladbrokes.

Enkele interessante cijfers voor gokkers:

  • Sinds de terugkeer naar de hoogste klasse heeft Union thuis nog NOOIT verloren van Anderlecht.
  • Anderlecht is ongeslagen in de JPL (3V – 1N – 0D)

JPL sportweddenschappen in bulk :

  • Overwinning voor KRC Genk – 1.72
  • Dender winst – 2.45
  • Standard of gelijkspel – 1.85
  • Kortrijk wint – 2.10

Wed op alle wedstrijden van de 6e dag van de Jupiler Pro League op Ladbrokes.be.

soortgelijke artikelen

Sofiane Boufal, tussen hoop en vragen voor Union

Wat brengt de toekomst voor Arnaud Bodart bij Standard?

Challenger Pro League: voorspellingen voor de 4e speeldag

ONZE SOCIALE MEDIA

;