Croky Cup: Ladbrokes.be tekent exclusieve samenwerking

Ladbrokes.be heeft een samenwerking gesloten met de Croky Cup voor de komende twee seizoenen. Dit is een belangrijke primeur voor het sportwedkantoor.

Een primeur voor Ladbrokes.be én de voetbalwereld!

Voor de eerste keer zal Ladbrokes.be de exclusieve partner zijn van de Croky Cup voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025. Zoals CEO, Yannick Bellefroid, uitlegt, wil het Belgische bedrijf van deze twee komende seizoenen momenten van uitzondering en diepe emotie maken. “Ladbrokes.be ondersteunt de sportwereld al vele jaren, dus het was niet meer dan normaal om te investeren in voetbal. Deze sport brengt alle generaties samen, verenigt spelers en supporters, zorgt voor intense emoties en momenten van gezelligheid tussen vrienden en familie, en geeft spelers ook de kans om zich uit te drukken zoals ze zijn, want op het veld hebben alle spelers dezelfde kansen,” verklaarde hij.

Verder benadrukte hij het belang van deze samenwerking. “Het actief ondersteunen van de Croky Cup is een natuurlijke uitbreiding van de Belgische identiteit van Ladbrokes.be. Ons bedrijf is Belgisch, het is goed ingeburgerd in België en het genereert duizenden banen in het land. We kunnen dus niet anders dan betrokken zijn bij dit kampioenschap van alle mogelijkheden, waar alle Belgische voetbalfans samenkomen om te kijken naar knotsgekke wedstrijden waarin David het soms opneemt tegen Goliath!

Vorig seizoen won Antwerp de Croky Cup tegen KV Mechelen na een spannende finale. De Great Old speelde té sterk tegen KV Mechelen en wist met 2-0 te winnen. Ladbrokes.be hoopt dat de volgende twee edities zelfs nóg spannender worden.