Voorspellingen voor speeldag 2 van de Champions League

Na speeldag 9 van de Jupiler Pro League is het tijd voor speeldag 2 van de Champions League. We hebben de meest interessante wedstrijden voor je geselecteerd. En je krijgt ook nog een paar tips en voorspellingen voor sportweddenschappen bij Ladbrokes.be.

De juiste sportweddenschap: Manchester United – Galatasaray

Manchester United heeft het moeilijk aan het begin van het seizoen. The Red Devils werden in het weekend met 1-0 verslagen door Crystal Palace. Hun vierde nederlaag sinds het begin van het seizoen. Op wedstrijddag 1 ging Man U onderuit tegen Bayern München in een hoogstaande wedstrijd (4-3). Zullen ze terugslaan tegen Galatasaray?

De Turkse ploeg speelde op de eerste dag van de Champions League in de slotfase gelijk tegen Kopenhagen (2-2). In de Süper Lig staan de ploeggenoten van Dries Mertens op de 2e plaats en boekten dit weekend hun 6e overwinning op rij.

Voorspelling redactie: Ondanks de slechte vorm van United verwachten we dat ze winnen, maar met minstens één Gala-goal. De noteringen op Man U en beide teams scoren zijn 2.75 bij Ladbrokes.be.

Wedden op Napoli – Real Madrid

Na een gecompliceerde start van het seizoen door blessures (Alaba, Courtois, Vini Jr), lijkt Real Madrid te zijn gelanceerd en staat het op de eerste plaats in LaLiga. Bovendien verwelkomden de Merengues vorige week Viní Jr terug. Napoli is het seizoen relatief goed begonnen, staat 3e in de Serie A en won zijn eerste Champions League-wedstrijd tegen Braga (1-2).

Onze voorspelling: Zelfs als de wedstrijd in Italië wordt gespeeld, zien we Madrid winnen tegen 2.55 bij Ladbrokes.be.

Antwerp – Shahktar Donetsk: sportweddenschappen en speciale aanbiedingen

Antwerp is de laatste weken een beetje ongeïnspireerd. De klap in het gezicht tegen Barcelona op de openingsdag van de Champions League lijkt zijn sporen te hebben nagelaten. Het bewijs is in de vorm van drie doelpuntenloze gelijke spelen sinds die wedstrijd.

De Oekraïners staan bovenaan in de competitie, maar leden afgelopen weekend hun eerste nederlaag van het seizoen.

Voorspelling van de redactie: We verwachten dat Antwerpen terugveert en wint met een nipte marge van één doelpunt, met een notering van 3.55 bij Ladbrokes.be.

Als je nog geen Ladbrokes-account hebt, profiteer dan van onze aanbieding: wed op minstens 1 doelpunt voor Antwerp en ontvang €50 extra als je weddenschap winnend is!

Leipzig tegen Manchester City: Belgische voorspellingen

In de laatste wedstrijd neemt het Leipzig van Loïs Openda het op tegen de aanvallende armada van Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola heeft sinds de zomer een nieuwe Belg in de gelederen: Jeremy Doku.

De (Belgische) voorspelling van de redactie: voor deze wedstrijd raden we je aan te wedden op een doelpunt van Loïs Openda (3.30) of een doelpunt van Jeremy Doku (4.00).

Ga voor nóg meer sportweddenschappen naar Ladbrokes.be!