Wedden op tennis: de inzet bij de Rolex Paris Masters

Het einde van het tennisseizoen 2023 belooft spannend te worden. Of het nu de laatste Masters 1000 van het jaar is met de Rolex Paris Masters, de ATP Finals met de 8 beste spelers ter wereld of de Davis Cup eind november. Er staan ons nog een aantal geweldige wedstrijden te wachten. Ontdek onze tips om te wedden op tennis.

Wedden op tennis: op wie moet ik wedden voor de Paris Tennis Masters?

Voor deze laatste Masters 1000 repeteren de spelers in Wenen en Basel. Het deelnemersveld op deze 2 toernooien zal erg sterk zijn. Met een aantal spelers die zich willen kwalificeren voor de Masters, waarover later in dit artikel meer. Jannik Sinner, Taylor Fritz en Hubert Hurkacz hebben deze week allemaal grote uitdagingen. Ze kunnen interessant zijn voor je tennisvoorspellingen.

Andere spelers in vorm kunnen ook spelbrekers zijn. Met name Bublik, die net een titel heeft behaald op het ATP toernooi in Antwerpen. Bublik heeft woensdag een notering van 2.46 bij Ladbrokes.be om Casper Ruud te verslaan. Stefanos Tsitsipas speelt ook voor zijn plaats op de Masters. Hij heeft een notering van 1.46 deze donderdag om Tomas Machac te verslaan. Een betaalbare ronde voor de Griek.

Wie zijn de favorieten voor de Paris Masters?

Holger Rune zet zijn titel weer op het spel nadat hij deze in 2022 tegen alle verwachtingen in won van de Serviër Novak Djokovic. De jonge Deen arriveert in een lastigere vorm om zijn titel te verdedigen. Met weinig overwinningen achter de rug sinds Wimbledon afgelopen juli, het gevolg van een rugblessure.

Novak Djokovic is terug na het missen van de Aziatische tour en zal revanche willen nemen. Carlos Alcaraz is van de partij, net als Daniil Medvedev en Jannik Sinner. Hubert Hurkacz is in goede vorm na zijn recente titel in Shanghai. Hij is ook iemand om in de gaten te houden in deze indooromstandigheden, waar hij zo van houdt. Dit zijn allemaal spelers die de moeite waard kunnen zijn om op te wedden als winnaars van het toernooi van Bercy in je tennisweddenschappen. Djokovic, Medvedev en outsider Hurkacz zijn toch de grootste favorieten.

Wie hebben zich gekwalificeerd voor de ATP Finals?

4 spelers hebben zich al gekwalificeerd voor de ATP Finals. Die worden van 12 tot 19 november 2023 in Turijn gespeeld. Onder hen is Novak Djokovic, die op 36-jarige leeftijd geniet van een ongelooflijk seizoen (45 overwinningen en slechts 6 nederlagen). Met overwinningen op de Australian Open, Roland Garros en de US Open. Carlos Alcaraz is de 2e qualifier. De Spanjaard heeft ook een uitstekend jaar achter de rug en won op 20-jarige leeftijd zijn 2e Grand Slam op Wimbledon 2023.

Daniil Medvedev is de 3e qualifier, mede dankzij de 5 titels die hij dit jaar heeft gewonnen. Hieronder een Masters 1000 in Rome op klei, wat duidelijk niet zijn favoriete ondergrond is.

Jannik Sinner sluit de top 4 af van de automatische gekwalificeerden voor de Masters. Dit mede dankzij zijn Masters 1000-titel in Toronto en meer recentelijk op de ATP 500 in Peking. Hij bereikte ook de halve finale van Wimbledon.

Wedden op tennis: wie kan zich nog kwalificeren voor de ATP Finals?

Er zijn nog 1.750 punten te verdelen tussen nu en het ATP Finals-toernooi. De strijd belooft hevig te worden tussen verschillende spelers. Rublev, Tsitsipas, Zverev en Holger Rune zijn op dit moment de 4 spelers die de loting voor de ATP Finals zullen voltooien. Maar voor hen is nog niets gegarandeerd. Houd hier rekening mee bij het maken van je tennisvoorspellingen.

Veel spelers zijn nog in de running om hun plaats in het Masters toernooi veilig te stellen. Taylor Fritz, Casper Ruud, Hubert Hurkacz, Tommy Paul en Alex De Minaur zullen allemaal iets te zeggen hebben. Het jonge 21-jarige Amerikaanse talent Ben Shelton is ook in de running (momenteel 14e in de race). Ook voor Khachanov, Tiafoe, Dimitrov, Norrie of Jarry is er nog niets verloren, maar zij zullen minstens één overwinning op de Paris Masters nodig hebben om bij de 8 geselecteerden te horen.

Wanneer je je tennisweddenschappen plaatst, zorg er dan voor dat je rekening houdt met wat er aan het einde van het seizoen op het spel staat voor de verschillende spelers. Spelers die punten verdedigen of die zich aan het eind van het jaar willen kwalificeren voor de Masters moeten qua motivatie voorrang krijgen bij je tennisweddenschappen.

Jouw adres om te wedden op tennis? Ladbrokes.be natuurlijk!