Waarop wedden bij de 1/16 Croky Cup?

De prestigieuze Beker van België winnen, is een doel voor alle Belgische clubs. Maar wie wordt de opvolger van Antwerp? Aanstaande dinsdag begint de 1/16 finale van de Croky Cup met een historische eerste wedstrijd tussen RAAL La Louvière en Anderlecht. Voor de gelegenheid geven Ladbrokes en de redactie je alle tips voor sportweddenschappen.

RAAL La Louvière – Anderlecht in historische Croky Cup-wedstrijd

Er worden meer dan 10.000 mensen verwacht in het Tivoli-stadion van RAAL La Louvière voor de wedstrijd tegen Anderlecht. De officiële website van de club heeft aangekondigd dat de wedstrijd uitverkocht zal zijn. Zullen Les Loups voor zoveel fans iets kunnen bereiken?

Met 26 van de 30 punten in de 3de divisie kent RAAL La Louvière dit seizoen een vliegende start. Het moet gezegd worden dat Les Loups de ambitie hebben om naar de Challenger Pro League te promoveren. Beter nog… Ze hopen zo snel mogelijk weer de smaak van 1A te pakken te krijgen: “1A halen lijkt realistisch binnen drie jaar“.

Anderlecht is dit seizoen ongetwijfeld de grootste favoriet voor de titel. Zonder Europese wedstrijden kunnen de Mauves zich volledig concentreren op de Jupiler Pro League, en dat doen ze ook. Slechts 2 nederlagen dit seizoen, 23 doelpunten gescoord en 2e in de competitie. Het valt nog te bezien of de Brusselaars hun hart zullen ophalen tegen RAAL La Louvière…

Voorspelling van de redactie voor RAAL La Louvière-Anderlecht: Ondanks alle hype rond deze galawedstrijd zien we RAAL niet winnen van Anderlecht. Anderlechts overwinning staat geprijsd op 1.21 – de perfecte odds om aan je combo’s toe te voegen.

Bovendien hebben we een speciale promotie voor nieuwe spelers op Ladbrokes.be: win €50 als Anderlecht scoort in de wedstrijd.

Zullen de favorieten hun rol spelen in de Belgische Beker?

Terwijl Standard en Union Saint-Gilloise kunnen rekenen op gemakkelijke gelijke spelen, kunnen niet alle ploegen dat. Antwerp, Club Brugge en Cercle mogen hun tegenstanders niet licht opnemen!

Cercle Brugge – Zulte-Waregem

Het klopt dat Cercle een verrassende start van het seizoen heeft gemaakt en zich in de top vier van de Jupiler Pro League bevindt. Maar kijk uit voor Zulte Waregem … Zulte, dat vorig seizoen ten onder ging, heeft geen enkele van zijn sleutelspelers verloren. Vossen (5 goals), Gano (8 goals), Bruls en Vormer zijn nog steeds bij de club en spelen nu al een beslissende rol in de 1e plaats van de ploeg in de Challenger Pro League.

Onze redactie biedt je de ‘Zulte Waregem verliest niet-weddenschap aan tegen 2.55 bij Ladbrokes.be. Voor de geksten is de overwinning tegen 6.20. Cercle Brugge zou de beker kunnen missen om zich te concentreren op de wedstrijd van volgend weekend tegen Anderlecht.

Beerschot – Club Brugge

Ondanks de overwinning van dit weekend op Antwerp is niet iedereen overtuigd van de Bruggelingen. Ronny Deila heeft soms moeite om het perfecte recept te vinden op het middenveld. Bovendien heeft de verdediging van Club Brugge in 15 wedstrijden slechts één keer een nul gehouden…

Ze staan tegenover Beerschot, 3de in de Challenger Pro League. Met 9 tegendoelpunten is dit de beste verdediging in 1B. De confrontatie tussen beide teams is verre van gemakkelijk voor Brugge, dat een druk programma heeft.

Zal Ronny Deila zijn belangrijkste spelers rust kunnen geven tussen de Europese wedstrijden en de competitie? Eén ding is zeker: vermijd de notering van 1.45 voor winst voor Club Brugge. En als je je niet dartel voelt, waarom maak je je voeten dan niet nat en wed je op de overwinning van Beerschot tegen 6.20 bij Ladbrokes.be.

Lierse – Antwerp

Wat is er mooier dan een Belgische bekerderby? Oubbi Oulare vertelde Ladbrokes.Live dat dit de loting was waar de voormalige Antwerp-speler op had gehoopt. Het zal de perfecte gelegenheid zijn voor Lierse fans om zich te herenigen met hun rivalen.

Onze redactie vindt dat Antwerpen zijn favorietenrol moet respecteren. Maar pas op, de Croky Cup kan sommige ploegen vleugels geven… zeker in een derby! Antwerp won slechts 2 van zijn laatste 10 wedstrijden en laat veel energie liggen in de Champions League.

Sportweddenschappen in bulk

  • Overwinning Mechelen – 1.53;
  • Overwinning Eupen – 1.72;
  • Overwinning STVV – 1.37;
  • Lierse of gelijkspel – 2.85.

Waar kan ik de Croky Cup-wedstrijden bekijken?

Velen van jullie zullen je favoriete team willen zien spelen in de Belgische Beker. Als je niet naar het stadion kunt komen, geen zorgen! We hebben een lijst samengesteld van de wedstrijden die op Belgische zenders worden uitgezonden:

  • 31/10 20:00 – Royal Knokke FC vs KV Mechelen : VTM GO
  • 31/10 20:30 – RAAL La Louvière vs Anderlecht: RTL

  • 01/11 15:45 – Lierse vs Antwerp: SPORZA
  • 01/11 19:00 – Patro Eisden vs KAA Gent : VTM GO
  • 01/11 20:30 – Standard de Liège vs Harelbeke: RTL
  • 01/11 20:45 – Beerschot vs Club Brugge : VTM