Ladbrokes sportwedden: een voetbalzondag vol topaffiches

Zet je schrap voor een opwindende voetbalzondag. 3 december belooft een dag vol topwedstrijden te worden voor voetbalfans in heel Europa. Op de planning staan vier felbeladen wedstrijden in verschillende nationale competities. Bij onze noorderburen is er al de kraker Feyenoord – PSV, maar in vier van de vijf topcompetities staan er zo mogelijk nóg imposantere toppers op het programma. Ontdek hier welke wedstrijden je absoluut niet mag missen. Met onze excuses voor de keuzestress: je zult moeten kiezen tussen twee toppers die bijna gelijktijdig beginnen… of gewoon je aandacht verdelen!

4 Topwedstrijden om van te smullen

Manchester City – Tottenham Hotspur

Om 17:30 uur staat de boeiende confrontatie tussen Manchester City en Tottenham Hotspur op het programma. De top vijf in de Premier League bevindt zich binnen een marge van vier punten. Manchester City staat op de tweede plaats, met slechts één punt achterstand op koploper Arsenal. Tottenham Hotspur volgt City op drie punten. Verwachtingen zijn hooggespannen, vooral voor onze landgenoot Jérémy Doku, een van de nieuwste wereldsterren. De notering voor hem om te scoren tegen de Spurs staat op 3.30. Dat belooft wat, toch?

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund

Op hetzelfde tijdstip begint de wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund in Duitsland. Het gat tussen deze twee teams in de Bundesliga bedraagt tien punten. Leverkusen leidt de competitie met 34 punten, terwijl Dortmund op de vierde plek staat. Bayer Leverkusen moet winnen om Bayern München voor te blijven; de eeuwige landskampioen volgt met slechts twee punten minder. Voor velen in België is Victor Boniface geen onbekende. De Nigeriaan maakte een indrukwekkende verschijning op Belgische velden en was een van de smaakmakers bij Union afgelopen seizoen. Nu laat hij zijn klasse zien bij Leverkusen. Zijn notering om te scoren wordt geschat op een fraaie 1.78.

Napoli – Inter

Van Duitsland reizen we naar Italië, waar de confrontatie tussen de landskampioen en de huidige koploper op het programma staat. Inter gaat aan kop in de Serie A met 32 punten, terwijl Napoli ‘slechts’ 24 punten heeft. De wedstrijd begint om 20:45 uur in Napels. Juventus en AC Milan zullen met grote belangstelling kijken, in de hoop de eerste plek van Inter over te nemen. Lautaro Martínez, voormalig spitsbroeder van Romelu Lukaku, heeft met een notering van 2.50 de meeste kans om te scoren voor Inter. Kan hij het Milanese publiek helpen om onze landgenoot eindelijk te doen vergeten?

Barcelona – Atlético Madrid

De laatste wedstrijd van deze reeks toppers is die tussen FC Barcelona en Atlético Madrid. De Spaanse teams staan momenteel derde en vierde in LaLiga, achter Real Madrid en Girona. Na deze kraker zal een van deze twee teams tijdelijk terrein verliezen. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor één speler zal dit ongetwijfeld een beladen duel zijn. Antoine Griezmann verliet Atlético in 2019 om twee jaartjes bij Barça te spelen. Nu is hij weer terug in de Madrileense dienst. Een doelpunt van de Fransman zou deze wedstrijd meteen op scherp zetten. Zijn notering om te scoren tegen zijn voormalige team staat op 3.70. Onze landgenoot Axel Witsel zal hoogstwaarschijnlijk ook in de basis staan.