Ladbrokes voetbal : Wie kan Inter Milan ervan weerhouden om hun 20e Serie A titel te veroveren?

Milan lijkt beter uitgerust dan ooit om aan het eind van het seizoen voor de Scudetto te gaan. Met een solide en uitgebalanceerd team legt Ladbrokes voetbal uit waarom Inter Milan alles in hun voordeel heeft en waarom Simone Inzaghi de magische formule heeft om zijn team op koers te houden.

Als het gaat om Atalanta, gaat alles goed voor Inter Milan. De Nerazzurri zijn bezig aan een overwinningsreeks van tien wedstrijden in alle competities en er lijkt geen houden meer aan in de Serie A, waar ze een gezonde voorsprong hebben op Juventus. Als ze woensdagavond Atalanta verslaan, zal Inter hun voorsprong in het klassement uitbreiden tot twaalf punten. Ze moeten dan twaalf wedstrijden winnen om op zoek te gaan naar de 20e Scudetto in hun geschiedenis.

Niemand ziet de Nerazzurri dit seizoen echt de titel ontglippen, zo consistent zijn ze. Simone Inzaghi heeft een beslissende rol gespeeld in het sportieve management van zijn ploeg. Elke keer vindt hij de beste opstelling op het beste moment, waardoor Inter veel van hun rivalen kan overtreffen.

De Simone Inzaghi touch volgens Ladbrokes voetbal

Inter doet nog steeds mee in de Champions League en vecht op alle fronten. En in deze context is teammanagement belangrijk. Je moet de inspanning beheersen en het lichaam ontzien. Op dit gebied blinkt Inter Milan-coach Simone Inzaghi uit. Tegen Lecce wisselde hij zondag zeven spelers van het team dat Atlético Madrid versloeg in de Champions League. Het duurde even om “de bal aan het rollen te krijgen”, maar toen Inter begon te spelen, weet je de rest…
Intens, de spelers van Inter Milaan scoorden vier doelpunten om het totaal op 63 te brengen. Dat is een indrukwekkend gemiddelde van 2,52 doelpunten per wedstrijd. Wie kan daar tegenop?

De beste aanval van Inter Milan is hun verdediging

Terwijl de aanvallende divisie van Inter uitstekend is geweest, is hun verdediging meer dan solide genoeg om de tand des tijds te doorstaan. Met slechts twaalf tegendoelpunten in vijfentwintig wedstrijden bewijst Inter Milaan ook hun superioriteit in de competitie. Als je zo’n solide verdediging hebt, komt dat omdat je organisatie en discipline in je spel hebt. Niemand zal dat betwisten. Met het vertrek van een aantal belangrijke spelers aan het begin van het seizoen zijn er een aantal vragen gerezen. De spelers hebben op de best mogelijke manier gereageerd. En het management wrijft zich in de handen in de wetenschap dat de keuzes die ze maakten toch niet zo slecht waren.

Een twintigste titel in hun vizier

Er werden veel vragen gesteld aan het begin van het seizoen na het vertrek van een aantal sterren van het team. Hoe laat je mensen uitzonderlijke spelers als Dzeko, Onana, Brozovic, Skriniar en natuurlijk Lukaku vergeten? Fans werden gerustgesteld door het nieuwe team. Inter Milan kan altijd rekenen op trouwe knechten zoals Lautaro Martínez. De aanvoerder van Inter, die zondag een brace scoorde tegen Lecce, bereikte en overtrof vervolgens de symbolische mijlpaal van 100 competitiedoelpunten voor Inter.
Bovenal zette hij zijn team op weg naar hun eenentwintigste overwinning in vijfentwintig wedstrijden. Drie jaar na hun laatste titel maakt Inter een vliegende start.

Ladbrokes voetbal: Een Scudetto voor al je harde werk

Inter Milan, dat nog steeds meedoet op het Europese podium en bovenaan staat in de Serie A, is opnieuw klaar om een nieuwe bladzijde in hun geschiedenis te schrijven. Maar er zijn geen geheimen. Dit succes is in de eerste plaats het resultaat van langdurig hard werken. Simone Inzaghi en zijn staf werken al tien jaar onvermoeibaar om Inter Milaan nog beter te maken. De clubleiding heeft vertrouwen in hun coach en staf om het schip goed te leiden. Veel andere Italiaanse en Europese clubs zouden inspiratie moeten putten uit deze stabiliteit. Wat er ook gezegd mag worden, Inter Milaan is een voorbeeld om te volgen en de twintigste titel die ze in de wacht slepen is geen toeval.