NBA-sportweddenschappen: het einde van het seizoen

Met nog maar een paar dagen te gaan voor het einde van het reguliere NBA-seizoen staat er nog genoeg op het spel. De plaatsen in de play-offs zullen veel geld waard zijn.

Wolves, Nuggets en Thunder strijden om de eerste plaats in het westen

De strijd om de eerste plaats in de Western Conference is in volle gang. En er zijn nog steeds drie teams bij betrokken: Minnesota, Denver en Oklahoma City. Terwijl verwacht werd dat de titelverdedigers, de Denver Nuggets, opnieuw een hoofdrol zouden spelen in het Westen, zijn de Wolves en Thunder dit seizoen de grote verrassingen.

Om naar de top te klimmen, konden de Timberwolves vertrouwen op de aanvallende talenten van hun aanvoerder Anthony Edwards. De atletische 22-jarige Amerikaanse vleugelspeler heeft net zijn carriererecord verbroken door 51 punten te scoren in de overwinning van zijn team op Washington. Verdedigend kan Minnesota ook vertrouwen op de Fransman Rudy Gobert als controletoren in de verf. Dit sterrenduo wordt binnenkort weer een trio met de op handen zijnde terugkeer van Karl Anthony Towns. Een extra wapen voor de NBA play-offs.

Van hun kant kunnen de Thunder ook rekenen op een uitzonderlijke speler in Shai Gilgeous-Aleander. De Canadese guard maakt dit seizoen bijna 30 punten per wedstrijd. Hij wordt omringd door een jong team met veel ervaring. Maar dit gebrek aan ervaring zou zich wel eens kunnen uitbetalen in de play-offs. Daarom heeft Denver een voorsprong. De notering voor de Nuggets om de play-offs in de Western Conference te winnen is 2.45.

Lakers en Warriors strijden om… de 9e plaats

Wie wordt tiende in het Westen en verliest het thuisvoordeel in de play-in? De Lakers en Warriors strijden om de 9e plaats, of nog beter. Want de 8e plaats in het Westen, bezet door Sacramento, ligt ook nog voor het grijpen.

Beide Californische teams waren de afgelopen weken in goede vorm in de NBA. Golden State trok dinsdagavond aan het langste eind tegen de Lakers, die het zonder Anthony Davis moesten stellen. Als het de Warriors of Lakers lukt om de play-offs te bereiken, zijn ze nog steeds in staat om de kansen te verslaan. En dit zelfs tegen de grote jongens. Zoals vorig seizoen, toen de Lakers door de play-offs moesten om zich te plaatsen voor de play-offs. Ze versloegen toen de Warriors in de halve finale van de conference (4-2), voordat ze in de volgende ronde werden weggevaagd door Denver (4-0).

De notering voor de Lakers om de play-offs in het Westen te winnen is 21.00, terwijl die van de Warriors 33.00 is.

Wie zullen de Celtics verslaan in het oosten?

De Bucks waren NBA-kampioenen in 2021. Ze hebben dit seizoen moeite om te overtuigen ondanks de komst van All-Star point guard Damian Lillard (33). Hoewel ze nog steeds tweede staan in het oostelijke klassement achter de onaantastbare Celtics met nog maar een paar wedstrijden te gaan in het reguliere seizoen, wordt hun positie nog steeds bedreigd door verschillende teams in hun kielzog.

Mocht de ploeg van Doc Rivers zakken naar de derde plaats in de Eastern Conference, dan kunnen ze een grote test tegemoet zien tegen Philadelphia in de eerste ronde van de play-offs. De meest bedreigende teams voor Milwaukee zijn de New York Knicks, de Orlando Magic, waar ze nog twee keer tegen moeten, en de Cleveland Cavaliers.

Boston wint de play-offs in het oosten aan 1.60. De Bucks volgen aan 5.00, Philadelphia aan 11.00 en de Cavaliers aan 13.00.