JPL-sportweddenschappen: Speeldag 4 van de Play-offs

Zoals elke donderdag biedt het Ladbrokes-team je zijn JPL-sportweddenschappen aan. Anderlecht aan de leiding, Union Saint-Gilloise onderaan. Wie worden de nieuwe verrassingen op speeldag 4 van de Play-offs?

KRC Genk – Anderlecht: onze JPL-sportweddenschappen

Terwijl Anderlecht speeldag 3 afsloot aan de top van het klassement, ligt alles nog voor het grijpen voor Limburg. De clash tussen Anderlecht en KRC Genk is de aftrap van de nieuwe speeldag van PO1 deze zaterdag.

KRC Genk staat 7 punten achter op de 3e plaats. “Ze kunnen nog steeds de titel winnen, ja. Alles kan heel snel veranderen in de Play-offs. Dat hebben we onlangs nog gezien met Union,” zei Thomas Buffel. Het is duidelijk dat Genk er de laatste weken goed uitziet. Met 3 wedstrijden ongeslagen, kunnen ze nu rekenen op Bilal El Khannouss om in topvorm te zijn. Desondanks zijn er nog steeds zorgen over hun aanvallende efficiëntie. Sinds het begin van de POs zijn ze er nooit in geslaagd om meer dan één doelpunt te scoren in een wedstrijd.

Anderlecht daarentegen heeft de coup van de eeuw gepleegd. Sinds de terugkeer van USG naar D1A, zijn ze er nooit in geslaagd om de Brusselse derby te winnen. Nu wel. Dankzij de overwinning van afgelopen weekend staan de Mauves 1e in de JPL. Daartegenover staat dat ze het moeten stellen zonder Thorgan Hazard (blessure) en Zeno Debast (geschorst).

Onze voorspelling voor KRC Genk-Anderlecht: Anderlecht heeft sinds 2021 niet meer gewonnen in Genk. We bieden je de notering ‘beide teams scoren’ aan aan 1.57 bij Ladbrokes. Inderdaad, de weddenschap is geslaagd in de laatste 3 ontmoetingen tussen de twee teams.

JPL-sportweddenschappen: Cercle Brugge – Antwerp

Om 13:30 uur gaat de Pro League naar Brugge, waar het Cercle van Miron Muslic gastheer is van Antwerp.

Veel mensen maakten zich zorgen over Cercle Brugge. Hoewel ze worden gezien als het zwakste team in de PO1, zijn ze verre van een doetje. In feite hebben ze nog geen enkele wedstrijd verloren. Met gelijke spelen tegen Club Brugge en Genk, won Cercle zelfs van Union Saint-Gilloise.

Omgekeerd gaat er niets volgens plan voor Antwerp. Antwerp staat op de 6e plaats en heeft nog geen doelpunt gemaakt in deze editie van de POs. Met 3 nederlagen in 3 wedstrijden zijn de mannen van Mark van Bommel misschien wel de meest teleurstellende van de TOP 6.

Onze voorspelling voor Cercle Brugge – Antwerp: Antwerp heeft sinds 2020 niet meer verloren van Cercle Brugge. Zou dit het perfecte moment zijn om punten te pakken? Wij bieden je de weddenschap ‘Antwerp win’ aan aan 2.60 bij Ladbrokes.

Union Saint-Gilloise – Club Brugge, onze voorspellingen

Ze waren ongeslagen sinds september en hebben nu geen wedstrijd gewonnen in de play-offs. Wat had Union Saint-Gilloise toch? “Dit jaar wachtten we op ze en ze barstten,” zei Silvio Proto.

Terwijl Union Saint-Gilloise aan het begin van het seizoen in een dagdroom leek te leven, is die droom nu veranderd in een nachtmerrie. De Brusselse ploeg heeft de eerste 3 wedstrijden van de PO’s verloren en staat nu 2de in de JPL. Volgens geruchten uit de kleedkamer zijn de eerste spanningen binnen de groep losgebarsten: “Ik heb gehoord dat de twee spitsen, Amoura en Nilsson, elkaar tijdens de vorige wedstrijd bij de kraag hebben gevat” – Silvio Proto.

Aan de andere kant van de ranglijst maakt Club Brugge goed gebruik van hun ervaring. Club Brugge, nog steeds in de running in de Conference League, is ongeslagen in zijn laatste 3 JPL-wedstrijden. Ondanks de afwezigheid van Simon Mignolet in het doel, heeft Blauw-Zwart zich gevestigd in de race om de titel. We moeten denken aan de uitspraak van Blessin: “Als we eerlijk zijn, is de beker de enige kans voor Club Brugge om dit seizoen een prijs te winnen“… De tijden zijn veranderd sinds Nicky Hayen manager werd.

Onze voorspelling voor Union Saint-Gilloise tegen Club Brugge: Kan Union Saint-Gilloise een einde maken aan hun slechte vorm? Eén ding is zeker, Mohammed Amoura zal zich zijn prachtige doelpunt in Dudenpark kunnen herinneren. De weddenschap ‘Amoura doelpuntenmaker’ staat op 2.60 bij Ladbrokes.

Gezien de aanvallende kracht van Club Brugge en de zwakte van de verdediging van USG, kan de weddenschap ‘beide teams scoren’ aan 1.63 ook interessant zijn.

Wed op alle wedstrijden van de 4e dag van de Jupiler Pro League Play-offs op Ladbrokes.be.