EURO 2024-voorspellingen: Frankrijk en Engeland moeten beter

De eindklassementen voor Groep C en Groep D op EURO 2024 worden dinsdagavond bekendgemaakt. Na hun respectievelijke lotingen op wedstrijddag 2 zullen Frankrijk en Engeland hun favorietenstatus moeten bewijzen. Onze voorspellingen.

Frankrijk tegen Polen (18:00)

Frankrijk boekte een nipte overwinning op Oostenrijk (0-1) en deelde daarna de buit met Nederland (0-0). Les Bleus kwamen zelfs dicht bij een nederlaag, maar het doelpunt van Xavi Simons werd geannuleerd. Aan het begin van het toernooi konden ze de bal misschien nog niet afmaken, maar de Fransen spelen goed. Nu zullen ze hun kansen moeten omzetten tegen het al uitgeschakelde Polen.

Onze voorspellingen: met Mbappé die waarschijnlijk terugkeert, zou Frankrijk moeten winnen van een van de meest teleurstellende teams van het EK. We zien de nieuwe aanvaller van Real Madrid scoren en een assist geven (notering aan 5.60).

Nederland tegen Oostenrijk (18:00)

Na een nipte overwinning op Polen behaalde Nederland een goed gelijkspel tegen Frankrijk. Tegenover een goed georganiseerde Oostenrijkse ploeg die indruk maakte tegen Polen (1-3), zal Oranje zijn spel moeten verbeteren als het wil winnen en zijn plaats in de top twee in Groep D willen bevestigen.

Onze voorspellingen: Met beide goed spelende teams zou de wedstrijd levendig moeten zijn met meer dan 2,5 doelpunten (notering aan 1.85). Voor een iets riskantere weddenschap wint Nederland met een notering van 2.15.

Engeland tegen Slovenië (21:00)

Ondanks hun favorietenstatus heeft Engeland sinds het begin van de competitie niet echt aan de verwachtingen voldaan. Ondanks dat ze hun openingswedstrijd tegen Servië wonnen, stelden de Three Lions teleur tegen Denemarken, waar ze veel te weinig kansen creëerden. Tegen de moedige Slovenen zullen Bellingham en co het veel beter moeten doen.

Onze voorspellingen: Wij zien niets anders dan een overwinning voor Engeland in deze wedstrijd (1.35). Twee noteringen om te onthouden voor deze wedstrijd: Kane scoort en Engeland wint (2.31) en Bellingham maakt meer dan 0,5 schoten op doel (2.00).

Denemarken tegen Servië (21:00)

Denemarken is voorzichtig begonnen aan de competitie. Na het gelijkspel met Slovenië, hielden de Denen Engeland op een gelijkspel. Als ze hun avontuur willen voortzetten, zullen Schmeichel en co de ploeg van Mitrovic moeten verslaan. Die hebben slechts één punt. En ze moeten winnen om enige hoop te hebben om door te gaan naar de tweede ronde.

Onze voorspellingen: in een wedstrijd die vrij onbeslist belooft te worden, zien we Denemarken als winnaar uit de bus komen (2.30).

soortgelijke artikelen

Is defensief voetbal de toekomst van het internationale voetbal?

Euro 2024 in cijfers

Deze (minder bekende) goudklompjes ontdekt tijdens het EK

ONZE SOCIALE MEDIA

;