De favorieten en de noteringen voor de Serie A 2024/2025

Na het domineren van de Serie A, die ze voor de 20e keer in hun geschiedenis hebben gewonnen, kan Inter de dubbel behalen? Met een voorsprong van 19 punten op hun stadsgenoten van AC Milan in het afgelopen seizoen, willen de ‘Nerazzurri’ hun plaats als de dominante kracht in het Italiaanse kampioenschap bevestigen, net zoals ze tussen 2006 en 2010 vijf opeenvolgende titels wonnen. Volgens de odds van Ladbrokes zijn Simone Inzaghi’s mannen de favorieten met een relatief lage rendementsnotering van 1,67 tegen 1.

Naast het feit dat ze al hebben gekocht of een optie hebben genomen op 7 spelers, waaronder doelman Josep Martinez (Genoa), de jonge middenvelder Davide Frattesi (Sassuolo) en aanvallers Marko Arnautovic (Bologna) en Mehdi Taremi (FC Porto), heeft Inter nog geen massale uittocht van hun beste spelers meegemaakt.

Na Inter plaatst Ladbrokes drie uitdagers die zich onderscheiden van de rest van het peloton: Juventus, Napoli en AC Milan. Hoewel Juventus het afgelopen seizoen op de 3e plaats eindigde en hun 36e en laatste titel al dateert van het seizoen 2019-20, staat Juventus bovenaan dit trio van uitzonderlijke teams met een odd van 4,75 tegen 1. De komst van de voormalige Italiaanse international Thiago Motta, die uitstekend werk leverde tijdens twee seizoenen bij Bologna, is zeker niet onbelangrijk.

Hoewel ze onderweg Iling-Junior (Aston Villa), Keran (Fiorentina) en de Belg Koni De Winter (Bologna) hebben verloren, heeft Juventus diep in de buidel getast om onder andere Douglaz Luiz (Aston Villa, 51,5 M) en Kephren Thuram (OGC Nice, 20 M) aan te trekken. Napoli en AC Milan maken dit podium van kanshebbers compleet, ver voor alle andere teams die hoge odds hebben.

De odds voor de 20 Serie A teams

soortgelijke artikelen

Voor Samuel Mbangula was het gras groener in Italië

Wat zijn de opties voor Lukaku als de deal met Napoli mislukt?

Parma of de terugkeer van een Serie A reus

ONZE SOCIALE MEDIA

;